Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut. De curand am avut prima mea experiență cu o fată și nu am rezistat mai mult de 5 minute. Cum aș putea să fac să rezist mai mult de 10 - 15 minute? După cat timp pot face asta sau ține ...? (mai mult)
Buna,Am facut 4 teste de sarcina si au iesit pozitive vizibile 70 %, dupa câteva zile am mai facut 3 la zile diferite si au iesit negative, Nu se vede deloc a doua liniuta De ce oare?
Buna! Am și eu o întrebare. Eu am ciclul destul de neregulat, am ovare micropolichistice și am luat 3 luni Duphaston, atunci mi se reglase dar după 2 luni s- a dereglat din nou. In data de 24 Decembrie...? (mai mult)
Poți sa agati ușor cu un bmw seria 5 2020 o fata care e f încrezătoare, deșteaptă și mai are și bani mulți? Am o șansă cu asa masina sa ma combin cu ea?
Ce înseamnă trompe legate? Te naști cu ele?
Buna, vreau sa pun și eu o întrebare pentru cei care cunoasc. Sunt virgina, iar sunt cu iubitul meu de 1 an și ceva. Eu văd ca este foarte atras de mine și se excita foarte repede, chiar și de...? (mai mult)
Bună! Acum o săptămana am făcut sex, prezervativul a alunecat in mine, dupa o ora am luat pastila de a doua zi pentru că nu voiam să rămân însărcinată. Ieri, s- a spart prezervativul si era...? (mai mult)
Buna TPU, O mica intrebare :/, am atachament fata de o persoana care nu merita. Si nu stiu cum sa scap de treaba asta. Nu am mai vorbit dar cat as spune eu nu- i nmic, in capul meu undeva totusi mai...? (mai mult)
Buna seara, in urma cu câteva zile(5 zile)am avut parte de un contact, adica băiatul și- a băgat doar un deget/doua, nu și- a dat drumul, dar pe mana mea am simțit o picătura de lichid de dinainte,...? (mai mult)
Buna! Am 13 ani si imi place sa ma masturbez. Obisnuiesc sa fac asta si de 2- 3 ori pe zi. Ca sa ma excit si mai tare folosesc un obiect si mi- l bag in fund. Vreau neaparat sa fac sex cu o fata dar mi-...? (mai mult)
Buna TPU, am doua intrebari. 1. Este normal ca preputul sa poata fi tras in stare de erectie doar pana la jumatatea capului, acolo unde e ata? 2. Cum pot largi frenul (ata) pentru a ma dezvirgina ...? (mai mult)
Salut, am 11 ani si vreau sa ejaculez sperma dar nu merge, ce trebuie sa fac?
Dacă nu am avut ejaculare de 2 zile... Și într- o dimineață am băgat penisul în vagin du- te vino de 4- 5 ori și atâta dacă un minut a durat se poate rămâne gravida? Trebuie sa ma tem? Menționez...? (mai mult)
Salut, am și eu niște întrebări. Ieri am fost cu niște prieteni să facem sex cu o fată, ceilalți prieteni au avut erecții eu unul nu am avut aproape deloc, abia se scula. Din ce motiv poate...? (mai mult)
Buna seara! Stiu ca suna aiurea si sper sa nu ma luati in râs. Am si eu o problema de barbati dupa un contact sexula neprotejat : am niste senzatii de arsuri si o secretie de mucus albicios galbui, ce...? (mai mult)
Daca doresti sa intrebi o persoana cum se simte sau sa vorbesti putin cu persoana respectiva doar asa ca iti este dor de ea, indiferent de cat de ocupat esti, ma gandesc ca tot exista sau iti gasesti...? (mai mult)
Poți sa afli ca nu poți face copil și dacă esti virgina?
OFER FUNDITA! Dacă nu am avut ejaculare de 2 zile... Și într- o dimineață am băgat penisul în vagin du- te vino de 4- 5 ori și atâta dacă un minut a durat se poate rămâne gravida? Trebuie ...? (mai mult)
Cum as putea face sa nu ma mai atasez excesiv de o femeie pe viitor? Am observat ca lucrul asta cam doare dupa o despartire
Bună seara! Am nevoie de răspuns urgent vă rog. Pe 02.01 am ejaculat pe partenera mea, ne- a fost frică de o posibilă sarcină așa ca a luat pastila de a doua zi la 10 ore după. Au trecut 5 zile...? (mai mult)
Salut, as dori si eu niste pareri din exterior la aceasta problema din relatia mea. Eu si iubita mea avem varsta de 22 de ani si suntem impreuna de 8- 9 luni. Noi ne- am cunoscut pe Tinder si initial...? (mai mult)
Credeți că o fată poate fi virgina la 35 de ani? Sa răspundă cei experimentați sau fetele. Zice că și-a dedicat viața studiului, n-a avut relații gen.E jumate turcoiaca
Buna tuturor! E normal cand te indragostesti sa ai stari de rau, sa nu- ti gasesti linistea? In cazul meu eu nu am mai avut relatii pana acum si cand vine vorba sa cunosc pe cineva ma simt anxioasa voi...? (mai mult)
Intrebare pentru barbati/băieți. Va place o femeie care se uda tare cand e excitata?
Buna ziua, daca mi- a întarziat menstruatia 4 zile si am facut un text de sarcina si a iesit negativ (tin sa specific ca nu am facut testul de dimineata la prima urina) s- ar putea sa fiu insarcinata...? (mai mult)
Salut! Am avut o relatie de 8 luni cu o fata și ne- am despărțit acum o luna. La un moment dat parca nu mai aveam sentimente pentru ea și n- am mai cautat- o, apoi usor s- a retras si ea. Apoi am ...? (mai mult)
Hey TPU. Dacă un bărbat se uita în ochii mei de fiecare data, îmi cauta privirile, face glume cu mine, se uita la corpul meu, ma place? Și mai mereu sta în același poziție a corpului cum stau...? (mai mult)
Buna, eu cu prietena mea am inceput sa facem sex o data pe săptămână uneori de doua ori și parcă la început rezistam mai mult iar acum mai puțin, îmi puteți da niste sfaturi sa mi dau seama...? (mai mult)
Stie cineva de ce cand fac sex cu prietena mea prima si a doua oara intra dupa cand incerc s-o bag nu mai vrea sa intre, stie cineva care e problema? Multumesc
Cred că a înnebunit lumea. Cum este acuzat băiatul din Costești de viol daca se vede clar că filmare că tipa ii face oral și îl stimulează cu mână și este foarte dinamică atunci când o face?...? (mai mult)
Salut. Am și eu o întrebare legata de sex... •Înainte de toate țin sa menționez ca am fost pocăit pana acum 3- 4 luni...am renunțat. De asta nu stiu foarte multe despre sex Eu sunt bărbat,...? (mai mult)
Salut salut. Am si eu nevoie de un pic de ajutor ca nu inteleg cum sa saruti. Adica ce faci cu buzele cand saruti o fata si unde pui mainile
Salut. As vrea și eu un sfat sincer. Am întâmpinat pentru prima dată o problemă în actul sexual când nu puteam avea erecție din prima și după ce o recăpătăm îmi venea să ejaculez după ...? (mai mult)
Salutare TPU. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Ma numesc Denisa, am 19 ani și sunt dezgustata ca sunt fata pentru ca dacă stau sa ma gândesc noi fetele/femeile suntem văzute diferit... De ...? (mai mult)
De ce majoritatea băieților când se apropie de orgasm baga penisul in vagin mult mai repede și mai agresiv ca înainte?
Am 17 ani si vreau sa cumpar (dau comanda) o jucarie sexuala( flashlight sau ceva din silicon) intrebarea mea este daca ma va intreba livratorul ceva sau daca imi puteti recomanda un site care sa nu ceara...? (mai mult)
Bunā. am facut sex neprotejat acum cateva zile si de atunci tot imi iese sange si nu stiu daca este ciclul menstrual sau nu. teoretic ar fi trebuit sa- mi vina in mai putin de o saptamana si ma gandesc...? (mai mult)
V ati intrebat vreodata daca iubirea nu e pentru voi? am 22 ani, o singura relatie la purtator de cateva luni, cam toxica cu o iubita geloasa dar si un "vechi eu" f prost. Acum ma chinui sa leg conexiuni...? (mai mult)
Am un coleg la munca, indragostit de mine. Nu i- am batut niciun apropo ca as avea de gand sa am vreo aventura cu el. I- am zis doar ca- mi place de el ca si coleg intrucat isi vede de treaba lui. E insurat,...? (mai mult)
PS: Nu știam dacă sa pun întrebarea aici sau la Sănătate, dar pentru ca mi s- a părut mai potrivita am pus- o aici. Vi s- a întâmplat vreodată sa aveți ejaculare nocturna? Deja e a 2- ...? (mai mult)
Am 30 de ani, urmează să mă căsătoresc cu o tipă foarte de treabă insa eu de la vârsta de 17 până la 25 de ani am avut multe relații homosexuale neprotejate, adică multe, am și dat am și...? (mai mult)
Bună TPU, deci ideea e în felul următor eu cu iubita avem o relație de 3 ani de zile de când aveam eu 14 și ea tot 14 ani părinții iei nu sunt de acord deloc cu mine încă de atunci de la începutul...? (mai mult)
Salut, deci am o dilema. Am fost cu o tipa si ea mi- a spus ca primul ei contact a fost nu chiar un contact, s- a masturbat reciproc cu iubitul ei de atunci. Apoi s- a despartit de el si am avut cu...? (mai mult)
Bună am o intrebare sunt casatorit cu nevasta de 17 anii, problema e ca facem sex odata la lună ea nu vrea, dar cand facem in unele pozitii spune ca o doare, pe la spate si umeri craci, dar se uda...? (mai mult)
De ce nu pot sa ma bag in steam :(
Am facut sex doua zile la rand cate 2 ore incontinuu, e normal sa ma intepe burta?
Heyy, găsește și eu o fată de 14, 15 ani pe aici?:) Eo am 16
Hey baieti cum reactionati dacă iubita voastră o întreabă pe iubita prietenului vostru cel mai bun despre viață voastră personală, trecutul și despre fostele voastre?
Buna! acum o saptamana a avut loc un contact sexual neprotejat, dupa o ora am luat pastila de a doua zi. Ieri, s- a spart prezervativul si era doar lichid preejaculator in el, care nu stiu daca in momentul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!