Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna! acum o saptamana a avut loc un contact sexual neprotejat, dupa o ora am luat pastila de a doua zi. Ieri, s-a spart prezervativul si era sperma prematura in el. Ma va proteja pastila de sarcina?
Salut TPU. Am o problema, înainte sa ma maaturbez vad ca ciocanu meu e sculat tare dar atunci când încep sa dau laba ușor ușor se lasă moale și gen nu e în forma maxima adică sculata la maxim....? (mai mult)
Bună seara dacă am făcut sex neprotejati și ne dorim un bebe Este normal ca sperma sa curgă din vagin după 2 sau 3 ore Ca atunci pe moment nu sa scurs
Salutare Am o întrebare penu fete, Puteți ajunge la orgasm doar prin sex oral?
Bună, comunitate! Am o situație destul de complicată???? și chiar îmi este foarte rușine de cele ce voi expune mai departe. Când eram mai mică( 10- 11 ani) m- am sărutat cu verișorul meu care...? (mai mult)
Bună. Acum vreo două luni am cunoscut un tip. Prima dată ne- am întâlnit din întâmplare la un spital unde o rudă de- a mea era internată, iar după am vorbit pe rețelele de socializare și totul...? (mai mult)
Salut TPU. Am o nelămurire și aș vrea să mă ajutați cu câteva sfaturi. Deci va voi povesti pe scurt contextul: Am fost împreună cu o fata o perioada buna de timp, dar a trebuit să ne despărțim...? (mai mult)
Hei hei! Am o problemă cu un comportament al iubitului. Ce considerați ca ar trebui să fac, cu faptul ca își petrece mult timp la calculator pe jocuri. Nu iese pe afară cu băieți prieteni, ...? (mai mult)
Bună! Vreau pareri sincere. Deci eu în sinea mea cred ca am avut cea mai aiurea cerere in căsătorie. După ce l- am zăpăcit 1 an de zile ca nu m- a cerut, bla bla bla. A venit și momentul când...? (mai mult)
Am 16 ani și câteva luni, iar penisul meu nu poate fi decalotat. În stare de erectie nu merge, iar când e fleasca tot nu merge însă nu am încercat asa de mult/tare. Ce e de făcut dar fără medic...? (mai mult)
Iubitul meu evita conversatile despre dragoste, mai exact sex, am incercat de mai mult de 5- 10 ori sa port discutia asta cu el. Mereu zice ca el nu evita, desi o face, nu am facut- o niciodata, desi...? (mai mult)
Salut TPU! Efectiv m- am saturat să o tot caut pe fata aia "sfântă" că evident nu există. Multe din ele 99% sunt nişte t*rfe.Am crezut că poate reuşesc să găsesc una care are ratiune, dar degeaba...? (mai mult)
Salut! De revelion vreau sa merg la o profesionista. Data trecuta cand am fost, din cauza emotiilor, nu am avut erectie si cu toate astea, ea s- a chinuit si am terminat in oral. In fine. Vreau si eu...? (mai mult)
Salutare! O intrebare am si eu! Va rog sa imi raspundeti serios! Daca ma imprietenesc cu o fata pe o platformă de dating, imi spune ca vrea o relație cu mine, si după sa imi spuna sa imi ceara bani...? (mai mult)
Buna seara am nevoie de ajutor, de un sfat cevaa. Trebuia sa imi vina menstruatia pe 25 decembrie dar nu mi- a venit. Simptome de menstruatie nu prea am, nu ma doare burta dar simt un mic disconfort....? (mai mult)
Prietenul meu si a introdus degetele in vaginul meu, apoi cu cealalta mana si a dat laba.Tin sa mentionez ca a ejaculat putin pe haine(nu sunt sigura daca si pe degete si ca am ciclul neregulat. Iar apoi...? (mai mult)
De ce unii bărbați fug de responsabilitatea unui copilaș?
Sperma pătează? Astăzi am făcut multe sex așa că e multă spermă pe pat
Salut! Cum ești văzut în ochii părinților în special al mamelor dacă ați afla că fiul vostru este: - curvar de schimba femei ca pe sosete și îi place cate o femeie noua pe săptămână :)) ...? (mai mult)
Lichidul preejaculator poate conține spermatozoizi dacă ultima ejaculare a fost cu cel puțin 10 ore in urmă și urinare și spălare, există risc de sarcina in cazul acesta, precizez că am ieșit...? (mai mult)
Buna seara daca am facut sex si spermatozoiti au curs sotia mea poate sa ramana insarcinata chiar daca am facut cu 6 zile inainte sa- i vina menstruatia Intreb pentru sotia mea ca ia nu sia putut face...? (mai mult)
Credeti ca se poate lua o boala cu transmitere sexuala si prin atingerea fundului prin pantaloni a unei fete de varsta mea, dar fara contact sexual? Ea avea 18 ani. am mai scris intr o intrebare ceva...? (mai mult)
Cum pot scăpa de dependența de masturbare? Menționez ca sunt băiat și am 16 ani Vreau sa ma las de ea dar nu pot pentru că a devenit un obicei sau plictiseală mai degrabă Idei?
Buna, am 14 ani, am vrut sa incerc sex ul dar nu s- a primit din cauza durerii, asa ca nu m- am dezvirginat, dar îmi e frica ca iubitul a Pre ejaculat inauntru, am luat Escapelle următoarea zi, exact...? (mai mult)
Bună ziua! Luna acesta am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu atât în zilele cu fertilitate scăzută, cât și medie. Menționez ca el a ejaculat în mine de mai multe ori. Ultimul ciclu...? (mai mult)
Hei, am o mica mare nelămurire, fostul m- a cautat acum cateva luni ca vrea sa ne vedem, sa ne impacam, ca ii pare rau ce a facut, ca s- a schimbat etc. Dupa o luna s- a culcat cu alta fosta de...? (mai mult)
Se poate în realitate ca un băiat și o fată să fie doar prieteni?
In data de 21 am luat Escapelle, iar in 26 am avut prima sangerare maronie, slaba cantitativ, care acum in 28 s- a transformat precum o menstruatie, am avut o durere usoara de burta ieri, iar acum...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Este posibil sa mă pot muta in Anglia fara viză? Adică mi- am găsit o iubita româncă acolo care e mutată cu părinții ei! Adică dacă îmi fac rezidenta acolo, gen sa ...? (mai mult)
Salut am nevoie de ajutor, acum aproximativ 3 săptămâni am făcut sex cu iubitul meu ( de menționat ca eram în ultima zi de ovulație) am făcut protejat și s- a terminat în prezervativ, însă...? (mai mult)
Este normal să faci sex oral după o luna de relație? de ce sunt criticate fetele care își încep viața sexuală mai repede de 18 ani?
De ce credeti ca femeile, au inceput sa fie asa superficiale? Fac referire la femei, fiindca eu cu femei ma intalnesc, . La ultimele intalniri ale mele, am fost refuzat consecutiv, de multe ori...? (mai mult)
Salut TPU am aproape 23 de ani n- am prietena prieteni nu mai ies cu mine de ani de zile sunt virgin și acum pfff vreau să- mi găsesc un job și sămi găsesc o iubita să- mi intemeiez o familie m-...? (mai mult)
Buna! Am o problema. ideea e ca mie îmi este foarte frica sa fac sex pentru ca nu îmi doresc sa raman însărcinată. am tot citit tot felul de povesti cu prezervative rupte/sparte și asa mai departe...? (mai mult)
Buna seara! De vreo 2 saptamani ma confrunt cu ceva probleme... urinari dese si durere in timpul urinarii(durere nu usturime), mancarimi ale penisului si senzatia de urinare incompleta. Urmeaza sa fac...? (mai mult)
Buna! Dacă am făcut sex protejat in zilele 8 si 9 ale ciclului si mi-a venit si menstruația nu sunt însărcinată 100% nu?
Este ok ca dupa sexul oral cu tot cu finalizare, sa pun prezervativul si da fac sex normal cu prietena mea? Va aluneca prezervativul? Ar trebui sa astept o perioada de timp intre aceste 2 momente? Sau...? (mai mult)
Daca prietena mea are ovare polichistice (sper ca am scris ok) si ia anticonceptionale de multi ani, exista vreun risc in cazul sexului neprotejat?
Buna. Dacă am făcut sex protejat cu prezervativ in zilele 8 și 9 ale ciclului menstrual și mi-a venit și menstruația, nu exista nicio șansa sa fiu însărcinată nu?
Salutari! As vrea sa fac sex la dus cu prietena mea, dar vreau sa fie totul safe si sa folosesc prezervativul. Se poate? Cum se poate face sex la dus safe? Fara glume si alte mistouri, va rog....? (mai mult)
Va intreb pe voi, nu stiu daca e adevarat sau nu. Cand sunt in perioada menstruatiei, ar trebui sa nu ma spal deloc in acea perioada, doar dupa ce imi trece? Asa am auzit de la mama, da nu stiu daca...? (mai mult)
Heii. Am făcut 2 teste de sarcina, unul la 9 săptămâni după contact si unul la 10 săptămâni după contact. Pe primul l am făcut din a doua urina de dimineața iar pe al doilea l am făcut dimineața...? (mai mult)
De ce este asa greu in ziua de astazi sa mai ai o relatie serioasa si de lunga durata, bazata pe incredere, iubire, comportament si toate fetele se uita dupa aspectul fizic, sau bani?
Buna pe 3 sept iubitul meu a ejaculat apoi s- a sters cu servetele umede foarte bine apoi mi l a bagat de cateva ori apoi am facut tedte de sarcina in semptemvrie la 14- 21 zile (negativ) octombrie noiembrie...? (mai mult)
Bună seara la toată lumea. Am avut o relație de 4 luni cu o fată și după cum ziceam a început să fie seacă, și rece și în cele din urmă s- a despărțit de mine. Acum ea îmi spune ca nu ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre domnișoarele care inițiază un domn în sex? Întrebarea e pentru adulți, care domnișoară ar oferi așa ceva?
Am 16 ani si sunt baiat, ma masturbez destul de des o data pe zi sau o data la 1-2 zile, e ok? uneori mi se pare ca nu am erectia totala cum au altii sa le stea penisul drept sculat tare rau
Buna! Luni dimineata am facut sex neprotejat si a terminat in mine Noi mai facem asa dar in zilele cu fertilitate scazuta. Eram in ziua de ovulatie maxima. Credeti ca are rost sa mai iau pastila? Asa...? (mai mult)
Vreau și eu niste tehnici de masturbare la bărbați pentru orgasme intense cu mai multa plăcere Cei care au chef de mișto va rog sa nu răspundeți
Salut, de un timp trec printr- o perioada nasoala. M- am cunoscut cu o fata prin intermediul unui prieten și ne- am împrietenit. Ea avea relație atunci, iar eu nu simțeam nimic pentru ea la acel ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.