| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

99% Din fete trag la baietii cu bani nu?

Răspuns Câştigător
| vlaaddd a răspuns:

Da boss, mai exact 99.9%

12 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Ar fi prea multe in ala 1%
sa zicem 75-80%.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cand imi uit portofelul acasa ea tot iese cu mine sa stii. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Debb a răspuns:

Nu. Majoritatea se iau dupa aspectul baiatului.

| CaritaDeAngel a răspuns:

Posibil, dar nu cred.
eu fac parte din minoritatea aia de 1% din care zici tu.
Nu cumperi cu bani iubirea si daca maine poimaine mori, nu iei nimic cu tine, dar prin dragostea adevarata, demnitate, respect vei ramane cu siguranta in amintirea celorlalti.

toata lumea se bazeaza pe bani,, pentru mine banii nu cumpara nimic, si ce sa faci cu banii daca nu ai langa tine un suflet curat, care sa te iubeasca pentru ceea ce esti, nu pentruu ceea ce ai? happy

| annammaryya a răspuns:

Mie imi place frumusete, caracter si nu neaparat bogat dar nici un sarantoc care umbla pe drumuri

| Ana213 a răspuns:

Nu chiar, dar nici la cei lipiţi pământului, sau la cei care nu ştiu să se îmbrace sau să se aranjeze.

| alliwtsa a răspuns:

Ba NU e adevarat, credeti asa doar pentru ca alea care stau dupa bani sunt si mediatizate, dar de asemenea sunt fete multe care stau dupa sentimente:X sau fiindca li se pare ca baiatul respctiv arata bine;.

| adriana_3818 a răspuns:

NU! se pare ca eu fac parte din acel "1 %". trag la baietii care arata bine in primul rand. Dupa cum bine stim, barbatii cu bani sunt priviti drept inaccesibili, iar relatiile cu ei de scurta durata.desigur,nu exclud posibilitatea de a intalni unul care sa arate bine, sa aiba si bani.si simtul umorului.deja vreau cam multlaughing Depinde.cel mai bine e sa analizezi, sa ajungi sa cunosti persoana cat de cat.conteaza si cat de bine poti vedea dincolo de aspectul fizic si "buzunarul gros". bine,astea sunt aspecte generale, fiecare femeie are probabil alte preferinte, cauta altceva. sper sa fie "FOLOSITOR" raspunsul meu.

| Narcis2007 a răspuns:

Hai sa nu exageram acum...sa zicem undeva in jurul valorii de 80%

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

99% din fete trag la baietii cu SUFLET!

99%