WAW ce frumos! Aceste sunt cele mai sincere si frumoase si placute sentimente pe care le-am citit vreodata, oare exista asa baieti? Am impresia ca tu nu esti un baiat ci esti un inger, esti un inger cel mai pur si sincer inger din lume. Esti o minune si cred ca prietena ta are mare noroc de tine.Fiindca intr-adevar o iubesti Bafta...
Aha si ma intreb ce se intampla daca te inseala o sa pui 100 lucruri pentru care o urasti?:-J cum ar zice iceman"Si ce propui ma omule?"
Iti Garantez ca Toate astea se vor Termina mai Devreme s au mai Tarziu in 99 de. Zile Triste Si Restul il vezi pe la televizor mai mult pe la OTV...Crede ma...in fine este Viata Ta si inca Esti Sub influenta A tot Ce ai spus pina Acum.Probabil Vei Spune ca te Invidiez si Tot asa Nici Decum Chiar Te plang De mila Pentru tot ce va urma.(
Din cate am inteles din aceste cuvinte frumoase care le-ai spus, consider ca si prietena ta este perfecta. Este minunat! Sper sa fiti cat mai mult impreuna! Iubiti-va mult! >
Foarte frumos.SUPER.credca au fost scrie din suflet.Bravo.nu am cuvinte. minunat, superb sa aveti o relatie cit mai frumoasa si cel ce a spus ca asta se va termina atit de repede (intr-adevar te invidiaza)pentru ca o astfel de relatie nu se va inchee asa usor.luptati pentru perechea voastra pentru viitorul vostru pentru tot ce-i mai frumos.BAFTA.bravo.esti un baiat minunat
Ma prostilor care va luati de el.nu e altceva decat invidia pe capu vostru. Voi ati putea sa scrieti asa ceva? Bravo BooGy eu una... nu mas fii gandit la asa ceva te respect si bravo cred ca a fost din tot sufletul. Multi ani impreuna si sa fiti fericiti:* Si.despre astia care comenteaza. nu ii lua in seama habar nu au ce vorbesc
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: