Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator.Eram prietena cu o fata.Era geloasa tot timpul ca eu aveam note mai bune decat ea. Si se supara din orice.Si am prins-o atunci cand m-am asezat langa baiatul care ii placea, n-am facut-o intentionat dar in fine.Am auzito spunandu-i ca sunt nesimtita ca m-am asezat langa el si ca i-au note mai bune si nu-i dau sa copieze.M-am certat cu ea nu am mai vorbit si acum suntem colege mai vorbim dar rar.Asa sunt unii poarta o invidie...acestia nu sunt prieteni
Sti ce cred eu? Ca tu spui toate astea acum ca esti suparata si peste o perioada de timp va veti impaca Asa pateam si eu
Mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa ii spui '' Nu stiu ce ti-am facut si cu ce am gresit de te-ai suparat pe mine.Eu te consideram sora mea si tu ce faci? Nu crezi ca ar trebui sa ne mai dam o sansa si sa fim cum am fost inainte?''
Crede-ma ca nu vei regreta
Vezi ce zice si impacativa!Lasati-le doamne iarta-ma de mediiPrietenia voastra e mult mai importanta!
Succes!
Nu as putea sa mai impac cu ea vreodata. Dar gandeste-te si tu, eu am fost in acest timp convinsa ca e o persoana sincera si buna.Tot timpul zicea de mine lucruri frumoase, ma sfatuia, imi zicea ce sa fac de fiecare data, iar acum sa stiu ca ma uraste e ciudat pentru mine.
In tot acest timp am avut un tradator langa mine.
Si eu cindava am patit asa ceva. e fix aceeasi poveste...incearca sa vorbesti cu ea serios daca ati mai vrea sa va impacati, iar daca nu evito nu-i atrage atentia totusi odata si odata o sa se apropie de tine si o sasi ceara scuze iti zic sincer ca metoda cu evitatu functioneaza.Succese
Sincer si eu cand eram in scoala generala ma certam cu cea mai buna prietena pentru. medie eu mereu luam medii mai mari la obiectele de gen:ed.civica,istorie,geografie si ei ii era ciuda dar am ajuns la acelasi liceu si ne-am mai maturizat putin. Dar cu siguranta o sa-i vina mintea la cap si o sa se maturizeze si o sa-si dea seama ca a gresit.Succes in continuare:*
linarkfts întreabă: