| κλάους a întrebat:

A auzit de la niste colegii care ii are in clasa sora ei ca vorbesc despre ea. Nu a vrut sa-mi spuna, adica nu am intrebat-o, ce a auzit, dar a spus ca nu mai putem fi impreuna. Nu am spus nimic, am lasat-o sa se gandeasca, adica am lasat timpul sa ma omoare pana cand am intrebat-o si am aflat.

A spus ca a auzit de la altii ca cum poate sa fie cu mine, ca sunt mic, ca nu stiu nimic despre relatii si numa idinastea. Bine inteles, i-am spus sa nu-i asculte. I-am spus ca ea e prima mea prietena si ca o sa incerc sa-i fac pe plac, eu mai timid de felul meu, foarte timid.

Am vorbit mult, pana intr-un punct cand a spus: putem sa ne intalnim, dar doar in secrect. Nu m-a luat prin surprindere ceea ce a spus deoarece cu asa prieteni nu mai poti nici sa vorbesti cu o fata. Am aceptat, bineinteles.

Acum, intrebarea mea: Ea face 18 ani pe 2 ianuarie, iar eu pe 10 martie fac numai 16 ani... Vreau sa va intreb, are rost sa mai fac ceva? are rost sa mai incerc ceva? Cu toti cei cu care vorbesc imi spun sa o las balta, ca nu am nici o sansa... Sincer sa fiu si inauntrul meu se da o lupta intre "du-te dupa ea" si "las-o, frate, in pace".

Voi ce spuneti?

2 răspunsuri:
| Skitt a răspuns:

Ai sanse doar ca daca ea nu vrea ca lumea sa afle ca te intalnesti cu ea inseamna ca ei ii este rusine cu tine sau vrea sa te insele. Daca ea apleaca urechea dupa ce spune lumea despre voi 2, eu zic sa iti gasesti o alta fatawinking Noroc in continuare!:*

| DeeaMarry a răspuns:

De obicei fetele cauta baieti mai mari decat ele pentru ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele.
Insa din cate am observat, in situatia asta e exact invers. Tu dai dovada de maturitate, iar ea nu. Eu zic sa porti o discutie serioasa cu ea si sa vezi daca intr-adevar te iubeste. Doar tu stii daca poti suporta situatia asta si daca da, pentru cat timp.