| DestinyDD a întrebat:

A avut cineva de aici experienta de a se intalni cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit.

6 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

Pai daca va intelegeti bine si vreti sa ma intalniti ce conteaza timpul! Da eu m-am intalnit cu cateva fete cu care am vorbit pe mess inainte!

| Mihαelα a răspuns:

Da, am avut această experienţă, intram regulat pe un chat, şi chatul era al unui baiat dintr-un oraş apropiat, şi ne-am întîlnit cam la 2 săptămîni toţi membrii chatu-lui la un off-line, şi am petrecut împreună. În viaţă orice este posibil, important este sa ai ambiţie şi să îţi doreşti cu adevărat.Numai bine, pa, pa.

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Pai cu actualul meu iubit ne-am vazut pentru prima oara la un pahar de vorba dupa 2 luni, cu un altul dupa 4 luni big grin doua experiente am avut de acest gen happy
Pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa 1 an si jumatate.

| ElenaMaria a răspuns:

Actualu meu prieten este din Suceava si eu din Piatra-Neamt.Nu este o distanta foarte mare dar totusi sunt aproape 140 de km.Ne-am vazut dupa 6 luni in care am vorbit mereu.Totul e ok acuma.Crede-ma daca te intelegi bine cu el si il placi merita sa va vedeti.Asa ca daca aveti cel putin 2-3 luni de cand vorbiti face-ti acest pas. Dupa sa ne povestesti si noua cum a fost.
Ai grija de tine:*!

| valThina a răspuns:

Da. duap cateva zile sau 2 3 saptamani big grin