| gingergirl1 a întrebat:

Âã.bunã! happy As vrea raspunsuri in special de la baieti! Eu tot "ma bag in seamã"cu un baiat! Adicã...i-am scris pe facebook-si mi-a raspuns,am vorbit alea,alea. daca posteaza ceva pe fb ii dau like-uri si comm-uri si imi raspunde si,stiti voi mai multelaughing cand il vad afara zambesc mult in preajma lui(si am observat de cateva ori ca se uita la mine),si odata m-a intrebat unde stau,daca sunt noua prin cartier!
Intrebarea este:credeti ca si-a dat seama ca il plac(e un baiat istet, note bune la scoala etc) si incã ceva! Crede-ti ca ma considera putin cam disperata? thinking
Va rog, fara raspunsuri date la mistowinking

Răspuns Câştigător
| JenniferD a răspuns:

Incearca sa te mai intalnesti "din greseala " ( asa nu vei parea disperata) cu el si vezi cum se mai comporta. pana acum ar da semne ca e dragut cu fetele si nu ca e indragostit, daca nu il cunosti mai bine nu ai de unde sti. si cu siguranta si-a dat seama ca il placi. mult noroc poate... poate iese ceva.

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pai nu fi nerbdatoare ca poate el asta incearca sa vada unde te duce minte sau cat de disperata esti sa fiti impreuna.

| NnDWtf a răspuns:

Da, si-a dat seama ca iti place de el, si nu, nu are legatura cu notele lui de la scoala, e total diferit.
Si da, si el te place, vorbeste cu el.

| crystynyca960 a răspuns:

Baiatul asta te place sigur. Bafta!

| PISTA a răspuns:

Baga-te pe el ca te place!