| AdinaCrissa a întrebat:

A citit cineva cartile autoarei Sandra Brown? Ce parere aveti? Eu am azuit la niste colege ca sunt faine cartile ei si azi i-am cerut bibliotecarei o parere. A zis ca sunt numai carti din care inveti numai prostii si chestii de genul acesta. Voi ce parere aveti?
P. S. Eu inca nu am citit nicio carte de-a ei.
Funda

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sunt romane fanteziste,pline de scene de dragoste si povesti lacrimogene despre cupluri.

Am citit si eu o gramada cand eram o pustoaica.

Iti recomand sa le citesti daca iti plac povestile de dragoste si esti o persoana cu multa imaginatie creatoare,insa cel mai mare dezavantaj al acestor carti (de genul) e faptul ca iti induc O PERCEPTIE TOTAL GRESITA FATA DE DRAGOSTE.

In acele carti mereu dragostea invinge, problemele se solutioneaza usor, etc...

Deci fi realista atunci cand citesti astfel de fantezii.

5 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Sunt carti de dragoste si sunt misto tare, te invata cumsa treci peste anumite lucruri si cum sa treci peste unele fazelove struck

| luiza a răspuns:

Orice carte a Sandrei Brown e o carte de o dupa masa in care nu ai ce face altceva. Sunt cu predilectie romane de dragoste. Nu inveti prosti dar intr-adevar sunt si scene despre sex, dar altfel frumos scrise. Merita sa citesti macar una cat sa te lamuresti.

| Rynna_2117 a răspuns:

Aici m-ai nimerit.
Le-am citit PE TOATE care existau prin biblioteca in oras,de la prietene,rude,etc.
Intr-adevar sunt niste romane de dragoste mai profunde, mai ales ca Sandra Brown este o scriitoare putin mai tupeista si aprofundeaza esentialul, ma refer la faptul ca eu am invatat ceva din acele carti. Ceva de BINEwinkingSunt sigur ca o sa iti placa.

| carla_1612 a răspuns:

Nu stiu mai bine inceraca vezi tu daca sunt bune sau nu macar asa informativ cateva pagini.

| seila_4609 a răspuns:

Sunt super tari merita citite happy