Sunt romane fanteziste,pline de scene de dragoste si povesti lacrimogene despre cupluri.
Am citit si eu o gramada cand eram o pustoaica.
Iti recomand sa le citesti daca iti plac povestile de dragoste si esti o persoana cu multa imaginatie creatoare,insa cel mai mare dezavantaj al acestor carti (de genul) e faptul ca iti induc O PERCEPTIE TOTAL GRESITA FATA DE DRAGOSTE.
In acele carti mereu dragostea invinge, problemele se solutioneaza usor, etc...
Deci fi realista atunci cand citesti astfel de fantezii.
Sunt carti de dragoste si sunt misto tare, te invata cumsa treci peste anumite lucruri si cum sa treci peste unele faze
Orice carte a Sandrei Brown e o carte de o dupa masa in care nu ai ce face altceva. Sunt cu predilectie romane de dragoste. Nu inveti prosti dar intr-adevar sunt si scene despre sex, dar altfel frumos scrise. Merita sa citesti macar una cat sa te lamuresti.
Aici m-ai nimerit.
Le-am citit PE TOATE care existau prin biblioteca in oras,de la prietene,rude,etc.
Intr-adevar sunt niste romane de dragoste mai profunde, mai ales ca Sandra Brown este o scriitoare putin mai tupeista si aprofundeaza esentialul, ma refer la faptul ca eu am invatat ceva din acele carti. Ceva de BINESunt sigur ca o sa iti placa.
Nu stiu mai bine inceraca vezi tu daca sunt bune sau nu macar asa informativ cateva pagini.
anonim_4396 întreabă: