Eu sunt fata si daca iubitul meu ar face asa nu as dori sa inceapa sa imi dea explicati as dori sa incerce sa imi demonstreze prin fapte cat ma iubeste,sa ma recucereasca din nou(un buchet de trandafiri, sau doar unu, o scrisoare de dragoste in caz ca nu vrea sa te vada, fa asa, insista chiar daca iti tranteste de 10 ori usa tu insita daca o iubesti, in iubire nu e loc de orgoliu.Si eu m-am certat cu iubi meu si a fost vina mea ne despartiseram cam o sapt dar am insistat pentru ca stiam ca il iubeesc si stiam ca si el ma iubeste si sufera.NU UITA IN DRAGOSTE NU E LOC DE ORGOLIU
Daca n-ai inselat-o si crede contrariul, atunci inseal-o si poate va crede contrariul
Pai insalo sa aiba motive sa nu te mai simnti nici tu aiurea ca esti acuzat de ceva ce nu ai facut
Mesajele alea nu au ce cauta in telefon in primul rand, daca stiai ca iti umbla prin telefon trebuiau sterse fie ca ai inselat-o sau nu, normal ca e suparata fata, oricine s-ar supara sa fie in locul ei, recastiga-i increderea si demonstreaza-i ca e numai ea in inima ta
Ce a căutat la tine în telefon? și pe lângă asta ce puteai scrie tu în mesajele alea să o faci geloasă.
Mutubal întreabă: