Eu nu inteleg cum de nu ti-ai dat seama ca a ejaculat in tine...foarte ciudat!
Si cum naiba sa ii fie jena de tine, din moment ce aveti o relatie si faceti sex.Cand o faceti, nu ii mai este rusine?!
Plus ca s-a dus la alta fata sa-i povesteasca.De aia nu ii era jena?!
Asa, n-ai decat sa astepti pana la menstra. Daca intarzie, faci un test de sarcina!
In primul rand prietenul tau e un idiot ca nu ti-a spus tie si a pus pe altcineva si in al doilea rand fa-ti un test cam dupa 10 zile de la contact si daca este pozitiv te duci la medic si te va sfatui cum este mai bine. iar in al treilea rand daca este pozitiv trimite si tu o prietena sa-i spuna ca are de platit o pensie alimentara
Daca ai ciclul regulat, riscurile de a ramane insarcinata st mai scazute, dar nu nule.
si daca totusi, esti insarcinata, gandeste-te de 2 ori inainte sa omor copilul.
probabil iti e si tie greu... dar gandeste-te ca poate nu vei mai avea copii.
mama ta va intelege intr-un final.
doar nu o sa arunce in strada.
cat despre el...este las.
sexul presupune si multe responsabilitati, nu numai placere.
si daca totusi o faci, si nu-ti doresti copii, fa-o protejat
Voi cred ca sunteti inconstienti! In afara faptului ca nu ati folosit prezervativ, ce va durea daca il puneati, avea ceva? In afara de asta, ti-a mai si transmis prin altii. Fa un test de sarcina la o saptamana, si intreaba o farmacista ce ti-ar recomanda sa faci.
Nu stiu cati ani ai de nu vrei sa faci copil. Dar crede-ma ca-mi vine sa te injur. Din cauza ca nu sunteti voi in stare sa folositi prezervativul, ca deh musca, puteti omora un copil.Inainte sa faci avort [daca este cazul], sa te uiti pe net sa vezi cum se face. O sa ramai socata.
Eu din cate stiam pastilele alea se pot lua si la 72 de ore de la contact... Pot sa ma insel, dar cel mai bine, daca iti e rusine sa te duci la un doctor, intrebi o farmacista ce ti-ar recomanda...
Deci eu stiam ca exista metoda calendarului care spunea asa :cu 10 zile inainte de declanshare si cu 10 zile dupa declanshare nu ramai insarcinata. deci dupa mine sunt putine shanse sa ramai. dar poti lua o marja de eroare. sa zicem 8. cate zile a durat menstruatia? daca au fost 3+ 1. 4 (deci nu prea ai cum sa ramai insarcinata. )
acum nu stiu daca am tinut bine minte chestia cu metoda calendarului. dar ca sa fii u sigura mai citeste pe net despre aceasta metoda si eventual fa-ti un test.
PS: pastilele acelea trebuie luate daca iti spune doctorul. nu cred ca sa iau asa
pwpici. Craciun Fericit :*
Poate ai norocul sa nu fi insarcinata! deoarece sansele de a ramane la o zi dupa menstruatie sunt foarte slabe dar nu inexistente!
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=ro-697144 uita'te la acest video si vei vedea cum nu o sa iti mai "arda" tie sa o faci neprotejat, sincer. cred ca nu ai mai mult de 15-17ani:|
ai grija te tine! fa un test de sarcina pentru singuranta si linistea ta!
oricum cu parere de rau iti zic, unii baieti sunt niste ipocriti, unul dintre ei este chiar iubitul tau:(
Bai ce tantalau, oameni buni. isi da drumu in tine si prostu nici nu iti zice. lu asta merita sa ii dai flit ca ii pasa doar sa termine in tine si atat. in alta ordine de idei, fa un test de sarcina. imi pare rau, dar la noi in romanica doar chiuretajul e avortul. pastilele alea sunt in america.folositi si voi prezervativu!
Anonima17191 întreabă: