| bogdan02_9951 a întrebat:

A folosit cineva aparatu` Ten Inches pentru marirea penisului? da rezultate? are efecte secundare? ast rasp. multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
| ontyk a răspuns:

Mai bine las-o sa creasca ea.

| Koisan69 a răspuns:

Aparatele si pastilele de pe piata sunt numai pentru a lua banii celor creduli. Marirea penisului se poate face numai pe care chirurgicala.

| remus a răspuns:

Nu stiu cat este de adevarat privind marirea penisului cu acel aparat, cu garantie dr. ciomu stie sa ti-o faca mai mica, are experienta in domeniu laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În nici un caz nu-i asculta, fără operații, poți încerca, în cel mai nefericit caz poți pierde ceva bani, dar mă repet fără op și pastile.

| dumitrudan a răspuns:

Eu am auzit pe cineva care a folosit Phallosan si i-a crescut penisul cu 4 cm happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa aparatura, incearca tehnicile naturale: http://tehnici-potenta.uv.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal am folosit si dupa cam o luna a dat rezultate acum pot spune ca dupa doua luni jumate a crescut cu 2 cm este o metoda verificata si fara riscuri numai ca trebuie sa ai rabdare atata tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am folosit si folosesc in continuare, e bun trebuie sa ai rabdare si isi face treaba. Cam 1 cm pe luna aprox. E bine sa iei si ginseng in perioada asta ca ajuta la irigare f bine. bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cumparat anul trecut prin septembrie si dupa 2 luni de folosire dupa manual a crescut doar 1, 8 cm(poate 2, nu pot masura foarte exact)Insa de atunci a stagnat, nu am mai observat nici o crestere desi l-am mai folosit. Probabil atita se poate adapta la mine, la altii am auzit ca a dat rezultate si mai bune.Una peste alta, sunt multumit, acum ca e vizibil mai mare si a crescut si in grosime (desi nu ma asteptam sa creasca in circumferinta!) Iar ca bani e un pret foarte bun, fata de nesimtitii de la PhalossaN sau Jes extender (care au preturi peste 5-6 milioane)

| annabetu a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute