| antrebarisiraspunsuri a întrebat:

A folosit cineva creme sau pastile pentru cresterea penisului si a dat rezultate? Chiar as vrea sa iau ceva. Nu mai pot de ciuda si rusine ca o am de 10 cm...

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista asa creme, nici descantece sau vraji care sa-ti creasca cucul, care in realitate creste atat cat l-ai mostenit de la prorpiul tau tatic.

Daca existau asa creme si pastile, te asigur eu ca nu exista pe fata pamantului barbat nefercit, dar uite ca jumatate din barbatii lumii sunt nemultumiti de ce au in pantaloni, pentru ca nu exista nimic ajutator pentru asa ceva.

Multumeste-te cu cati cm ai, ca altul nu-ti mai creste, dar fii destept si cumpara si un falus de cauciu si cand iti incepi viata sexuala, le folosesti pe amandoua, ca sa produci placere si femeii.

| doctorandus a răspuns:

Nu, daca esti adolescent, mergi la medic.

Altfel, la maturitate toate solutiile pentru marirea penisului sunt fie riscante fie escrocherii.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Eu folosesc, am descoperit din greseala, folosind suplimente pentru sala, e vorba de arginina. Se mai adauga cativa cm, nu am idee ca nu stau sa masor, pur simplu imi place cum arata dupa ce iau, mai ales ca se vascularizeaza foarte tare, si e plina de vene, dar, si mereu ca fi un dar, efectul e temporar, cateva ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista, tot ce vezi sunt reclame și tepe.
Operația chirurgicala dar e foarte riscantă și costisitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt bune alea pentru ce vrei tu.

| OmBanal33 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar nu prea ai ce face, sunt sigur ca gasesti o fata care sa te iubeasca asa cum esti...