Benzocaina este un anestezic local, deci in principiu scade senzatiile pe care le simte barbatul la nivelul penisului, va fi mai putin excitat si astfel va ejacula mai greu. Poate fi frustrant, cred. Cat despre toxicitate, cred ca cea mai grava reactie adversa este alergia la benzocaina.
Nu te lasa amagit de diferite reclame! Tu esti essentialul! Tu trebuie sa te cunosti functional-relational, nu sa astepti efecte-minuni de la astfel de auxiliare! Daca chiar ai o problema, discuti cu partenera, luati o pauza, si cu intelegere si tandrete, si preludiu corespunzator, (+Un pahar de vin rosu! 1!) o sa fie bine! Cred ca poti gasi detalii pe pagina lor de net/web! Grabeste-te incet! (Festina lente)... Success!
Power, una din legile dupa care functioneaza Femeia, este ca, una bine incalzita, e pe jumatate satisfacuta! Atunci nu ai ai avea nevoie de 20 de minute!
Nu are nici o legatura cu prelungitul placerii (sau a alcuiva ) ci doar te fereste de boli sau sarcini neplacute.
cum functioneaza - descoperi si singur/a nu-i mare diferenta intre ele
Toxica?! in ce sens?! ia de cele cu aroma daca nu doresti sa fie toxice
Latexul din care este facut acel prezervativ, este mai gros decat la celelalte prezervative de aceea nu vei simti placerea la intensitate maxima. Acest fapt conduce implicit la un act sexual mai lung ca durata decat de obicei.
Nu ''functioneaza'' intr-un fel anume.ci pur si simplu prelungesc te ajuta sa te ''tina'' putin mai mult.in prezervativ se afla un punct de crema sau asa ceva pe care daca o ''pierzi'' din prezervativ inainte sa ti-l pui face ca ''balonul'' sa fie unul normal .si nu.nu este toxica! detalii poti gasi pe google sau pe siteul http://www.durex.com/ro-RO/Pages/default.aspx
Eu am incercat o jucarie Inel Durex Play cu vibrati si scria pe prospect ca tine 20 de minute bateria aia si dupa 5minute s-a oprit ) eu nu cred ca prelungeste prezervativu ala durata actului sexual
Nu au un efect miraculos le-a folosit si sotul meu dar mai mult l-au incomodat decat sa-i ofere vreo senzatie in plus
Eu am folosit prezervative de acest fel dar de la alta firma insa nu stiam ca ele contineau benzocaina. faza e ca chiar aveau efect. pur si simplu nu imi venea, trebuia sa ma chinui foarte mult ca sa ajung la "punctul culminant". pe urma am citi prospectul si am vazut ce contineau.
Sa nu le folositi! Adica daca chiar aveti probleme cu ejacularea precoce cred ca merge. Eu unul nu am si mi-a amortit penisul pentru o ora si a iesit si din starea de erectie. Eu nu mai cumpar in viata mea. Substanta aia din interior se numeste benzocaina, care nu e altceva decat un anestezic mai slab. Principiul de functionare e ca nu se mai stimuleaza terminatiile nervoase (pentru ca sunt anesteziate) si "intarzie" orgasmul barbatului, implicit ejacularea. Mie mi-a anulat-o de tot. Nu va recomand sa folositi.
Sa stii ca prelingesc acul dar asta depinde si de tine.Nu e toxica din cate stiu eu.Este secretul pentru un act sexual de mai lungă durată!
Performa conţine un lubrifiant special– numit Benzocaină – în interiorul prezervativului, care îl ajută pe bărbat să controleze şi să întârzie punctul culminant al actului sexual, prelungind excitarea sexuală…ceea ce înseamnă un act sexual prelungit.
Sper sa-ti fie de folos.Pa pa