In primul rand, trebuie sa te atentionez ca am fost nevoita sa citesc CU ATENTIE de 3 ori ca sa inteleg ceva. Fii naibii mai coerent.
Ca sa-ti raspund, eu zic sa vorbesti cu ea liber, matur. Chestia asta e stupida, ca s-a suparat pe tine, ca te-ai suparat si tu dupa-aia. De ce nu ii spui ca vrei sa reparati prietenia? Sau ca vreti sa fiti impreuna. Ziceai la inceput ca te place.
Chestia cu "a fost odata un baiat..." e prea transparenta. Evident e vorba de tine.
Adevarul e ca ai o exprimare,Doamne! dar tu ai cerut ajutor aici, din cate am inteles si cred sa fi inteles bine ea s-a distantat pentru inceput de acel baiat, asta ar putea insemna mai multe lucruri dar pe moment imi vine doar unul in cap, s-ar putea sa se fi prins de faptul ca acelui baiat i-ar placea de ea si s-a gandit ca ar fi mai bine sa se distanteze de el (poate nu i-a placut cum arata ce stiu eu)in fine asta e doar o ipoteza. Cred ca cel mai bine ar fi ca acel baiat sa-si faca curaj si sa ii spuna fetei ca el o place dar sa i-o spuna frumos si sa-i respecte decizia fetei in caz ca ea il refuza.:* Sper ca am fost de ajutor.
Din pacate ai o exprimare care lasa de dorit si faci niste repetitii care incomodeaza urechea, mai bine zis ochii la citit (intr-o zi, intr-o zi; tare, tare, tare)
scuze dar sa-ti raspunda cine intelege