Nu stiu, chiar de la cateva versuri mi-a pierit pofta de a mai citi pentru ca se repeta aceeasi idee de iubire de nenumarate ori. Daca vrei sa faci o poezie, fa-o, dar ca lumea. Nu conteaza cate versuri are, nu conteaza daca vrei sa-l dai jos pe Eminescu. Citeste tu "Luceafarul" de Mihai Eminescu sa vezi o arta. Nu iti cer sa faci si tu la fel ca el, dar macar ca model trebuie sa-ti alegi pe cineva daca vrei sa incepi sa scrii. Citeste si inspira-te, fura cate putin din inteligenta lui Eminescu, de la alt autor fura profunzimea, comparatiile, expresiile si ai sa vezi ca vei progresa.
Sincer, poezia ta e draguta, dar nu atinge nicio limita. poate ca e doar prea lunga, atat de lunga incat dupa primele 20 de versuri te plictisesti de ea din cauza repetiei de cuvinte.
Cum am mai zis, poti face o poezie si de doua strofe, dar daca sunt frumos facute, iar cuvintele danseaza unele cu altele iti e drag sa citesti o poezie si de zece ori, ca tot nu te saturi. Uneori aveam impresia ca suna a versuri de manea.
Dragutsa da n am avut rabdare sa o citesc pana la sfarsit
ai scris cam cracanat