AH! Nebunul vrea să fie cu tine. Pune un prieten comun să vezi ce parere are despre tine.
Nu inteleg ce vezi bun la el? Ma refer la acele gesturi pe care le face cu fetele.El te vede doar ca pe un obiect sexual.Crezi ca va spune nu? Dimpotriva.
Cum poți să placi un băiat care e nesimțit cu tine cât și cu alte fete? Te-a făcut proastă odată, a încercat să te sărute fără acordul tău + că ți-a dat palem pe fund.
Nu e un comportament tocmai plăcut, de aceea consider că te poate face să suferi acest băiat.
Gândește-te bine înainte să iei o decizie.
Tu îl placi, dar el crezi că te place la fel cum îl placi tu? Și nu e vorba de cu totul altceva la mijloc?
Din ce gesturi face el e clar ca vrea sex.
Nici nu inteleg de ce i m-ai dai atentie.
Iubirea e oarba?
Ceau.
Fata, esti naroada? Cum sa-ti placa unu care se poarta cu fetele si cu tine ca si cu cele de pe centura?
Nu ai pic de respect fata de tine?
Asa baieti iti plac? Daca nu o sa judeci, o sa ai o soarta trista.
Te tzuc, si ai griga ce-ti doresti.
Hey buna ceva de genu a trecut si o prietena de a noastra de pe TPU sincer sunt mai multe variante asa ca uite una care e sigura 100% dar atentie ca trebuie sa iti iei inima in dinti fa in asa fel sa ramai cu el singura si saruta l crede-ma restul e de la sine si din ce ai povestit tu reiese ca si el te place foarte muult :p asa ca bafta dac nu te ajuta sfatu asta imi lesi un mesaj si am sa iti mai dau cateva sugestii ok :d
Pai daca el vrea sa te sarute e clar ca nu o sa te refuze ci prin sarut el iti cerea prietenia, dar refuzandul el a inceput sa se comporte ciudat. Sfatul meu e sa il iei intr-un loc unde sunteti singuri si sa ii spui ce simti.Suces
Din ce-ai povestit, inteleg ca el se poarta mai ''asa'' cu mai multe fete. Deci gandeste-te ca poate va face la toate asa, pana una se indragosteste de el si ii cere sa fie impreuna, iar mai apoi, el sa paraseasca repectiva. Din punctul meu de vedere, el cauta doar o aventura, deci mai bine uita-l.
Eu te sfatuiesc urmatorul lucru: daca el iti da palme peste fund, pune-i si tu mana pe cuculet si o sa inteleaga mesajul. Sopteste-i la ureche sa mergeti impreuna intr-un loc retras sa va simtiti amandoi bine. Va merge garantat acest lucru. Funda?
Iti dai seama, ca asa dupa comportament, nu te iubeste vrea doar sa tio,, traga'' daca e sa vorbim pe romaneste?
Cauta pe altcineva care te merita, si e la locul lui care nu-i este frica sa zica ca are prietena
AlexEjmecheru întreabă: