| anuscha997 a întrebat:

A iceput cam asa:
Acum doua saptamani am mers in parc cu o prietena.[placerea noastra era sa ne dam pe hinta laughing] insa toate erau ocupate.
Primele patru de copii mici... Iar ultimele doua de baieti mai mari putin decat noi.In acel moment m-am uitat la unul ditre ei.Atunci am realizat ca este dragut... Dupa cateva clipe am observat ca se uita la mine...Si-i spuse si prietenului lui sa faca acelasi lucru... Ce parere aveti...Ar fi bine daca i-asi spune chestia asta sau mai bine nustraight face... Apropo de la un timp... iesim impreuna cu prieteni si facem tot felul de prostii... Ce parere avti[repet]?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde vreti sa ajungeti cu genul asta de "distractie"? va place violenta? va place sa distrugeti? va plictisiti si nu gasiti alt gen de petrecere a timpului? este ciudat comportamentul vostru si nesanatos. nu ar strica sa vizitati un psiholog, eventual un psihiatru. nu glumesc. de la ce faceti voi acum, este numai un pas pina la a lua in mana o arama...

6 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Ce fel de prostii faceti?winking

| anuscha997 explică:

Poi... ne invartim pe o chestie de ne vine sa vomitam... pem, Lovim...Si din asteabig grin

| anuscha997 explică:

Rupem*

| OcHiSoRi VeRzI a răspuns:

Eu stiu! te-am ajutat sa faci rost de Yd-ul lui...[azi]...deci mai vedem dupa ce vorbesti cu eltongue:*:X

| dondo a răspuns:

Ce varsta ai ?

| anuscha997 explică:

12 ani... Dc?