| darkcriss1 a întrebat:

. A inceput sa imi placa de o fata din clasa chiar daca nu este genul meu, ea este mai fitoasa stiti voi genul te tipa care ar fi doar cu un baiat cu 3 ani mai mare... Ieri vroiam sa ii zic ca o plac, dar un prieten mi-a zis ca mai bine as renunta ca nu am sanse la ea.Eu mereu m-am considerat un baiat urat chiar daca toti zic ca arat bine. Dar acum chiar nu stiu ce sa fac sa ii zic ca o plac sau sa las totul sa vina de la sine.Sunt chiar confuz va rog ajutor.

Răspuns Câştigător
| ElenaDianaLiana a răspuns:

Cel care a zis ca nu ai sanse la ea mai bine se abtinea pentru ca nu are de unde sa stie el. Si la orice te-ai gandi tot nu are de unde sa stie pentru ca nu e ea. Deci fa-ti curaj, nu-i mai intreba pe alti ce ar trebuie sa faci si du-te si spune-i ca o placi. Iar daca nu te place e treaba ei nu te lasa intimidat si mergi mai departe. Bafta:*

7 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Poate ca zice ca esti urat cand de fapt si ei ii place de tine. spune-i daca poti sa ii suporti fitele.

| darkcriss1 explică (pentru ignore):

Ea nu stiu ce crede despre mine eu asa ma consider urat

| ProtoP a răspuns:

Varsta ta si varsta ei te rog.happy
Voi da un alt raspuns dupa ce imi zici.

| darkcriss1 explică (pentru ProtoP):

15 si ea si eu

| ProtoP a răspuns:

Pai spune-i,daca sunteti la aceeasi scoala / clasa si mai bine, dar daca zici ca e mai fitoasa, aici nu ma mai bag.Trebuie sa stii daca ai vrea sa fii cu ea. Fetele fitoase iti mananca banii,mi s-a intamplat si mie big grin
Dar eu zic sa incerci daca iti doresti asa de mult,pana la urma, incercarea moarte n-are
Mult noroc!

PS:Scuzati-ma daca am greseli gramaticale, am scris mai repede happy

| Andreiradu99 a răspuns:

Si eu am aceas problema ...eu uite cum te sfatuiesc: Mergi cu ea pana afara sau altundeva unde sa fiti singuri si spune-i ce simti... si oricum daca zice nu, nu ai nimic de pierdut.

| darkcriss1 explică:

Sa rezolvat va multumesc tuturor care ati raspuns >big grin