Mai baiete, fii CU MINTE si fii fericit si multumit ca alaturi pe cineva care te iubeste. Restul sunt doar niste ganduri "desarte" lipsite de orice logica si/sau ratiune. Sanatate!
Dar tu erai virgin?
Nu poti pretinde nimanui sa fie virgina, daca nici tu nu erai!
Ca nu mai traim cu capul in traista ca acum 100 de ani, cand femeia este sluga barbatului. \
In ziua de azi, femeile si barbatii au aceleasi drepturi!
Feminista...
Misogin?
Dar care e faza dacă numai e virgină? Știi că virginele sunt pe cale de dispariție nu? Mă rog, mă refer la virginele de peste 14-15 ani, sunt puține specimene de genu, iar dacă nu ești vreun pedofil ceva nu prea înțeleg pretenția.
Si ti se pare normal? ca mie nu...pana la 20 ani n-ar trebui sa stie nici o fata ce e ala penis.dar acum vad ca de la 14 gata deja se calaresc si isi strica momentele frumoase cu te miri cine... poate sunt eu invechit :-(
La 15, 16 ani nu mi se pare o vârstă exagerat de mică.
Tu vezi ce scrii, totuși? Dacă la 20 de ani nu știe ce e ăla penis și-l vede pentru prima dată dacă se sperie și fuge? Bă, dă-o dracu de treaba. Unde e educația sexuală de care se tot vorbea...tu confuzi vârstele inocenței naive.
Femeile au de la natura menstruatie de la 11-12 ani. De la acea varsta biologic o femeie poate da nastere.
Daca ai un vis atunci dul pana la capat, daca vrei o virgina cauta o virgina, in viata trebuie sa obtii ceea ce doresti, daca te deranjeaza las-o fiindca iti va aparea toti barbatii din viata ei in cap si o sa mori repede de suparare.
Cauta o virgina cat esti tanar ca apoi cand o sa fii batran nu mai gasesti.
Tre sa fii matur. Tu ai o problema legata de preconceptii. In cazul asta s ea ar trebui sa gandeasca ca si tine ca tu nu esti doar a lui daca nu esti virgin. Un om normal in ziua de azi nu caute ca fata sa foe virgin sau inbers la casatorie. Conteaza cat de fericiti sunt cat sunt impreuna atat. Daca e virgina garantezi ca tu sau ea nu o sa divortati? Tu esti cu 100 de ani iapoi cu gandirea. Nimeni nu apartine nimanui. Toti ne bucuram de prezenta celuilalt.
CarlosBogdan17 întreabă: