Incearca sa vorbesti odata cu el dar la modul cel mai serios. Intreaba-l ce s-a intamplat cu el de s-a schimbat atat de mult, ca nu mai este ca la inceput. Dupa ce veti rezolva problema asta mai lasa-l o perioada de timp si apoi vei putea sa deschizi si acest subiect. Nu ar trebui sa fie chiar atat de greu. Daca nu vei reusi, iti voi trimite pe privat adresa mea de e-mail si vom discuta. Be smart & Good luck
Are o varza in cap, si este un tip egoist si rece.
Dai ignore si vezi-ti mai departe de viata.
Buna. Parerea mea este ca daca face asa, nu merita sa-ti bati capul. Poate a avut totusi o stare proasta si intelegem... dar totul are o limita, nu?
Incearca sa-l iei cu frumosul, sa intri in discutii cu el. Daca tu consideri ca te place ar trebui sa vorbesti serios cu el despre ce simti'ti amandoi, daca sentimentul e reciproc etc. Nu-ti fie teama sa-i vorbesti, gandeste'te ca daca vorbesti cu el iti vei da seama daca se merita sa lupti sau nu pentru el, dupa raspunsurile lui. Eu iti doresc mult succes si sper sa-si revina si el la"normal". Ai grija de tine, iar daca vezi ca nu merita... nu te mai preocupa. :*
KatiMe27 întreabă: