E si "normal" sa nu te vrea.Fii si tu mai independenta, nu te mai framanta atat pentru el.Cu sau fara el, tu trebuie sa fii cam la fel.Nu trebuie sa-l tratezi cu indiferenta (cum probabil o sa te sfatuiasca multi) ci sa fii cat mai relaxata.Cand o iei "razna", tragi aer in piept si te relaxezi.Sunt greu de gestionat emotiile si sentimentele, mai ales ca atunci cand ai parte de ele nu prea iti vine sa faci asta. Dar, daca nu e ceva reciproc si el se abtine...trebuie sa faci la fel. Exact asa cum face el, si lucruri pe care nu le-ar face nimeni altcineva, si un pic de "distanta".
Nu stiu nici ce varsta aveti, dar daca sunteti "mici", unui baiat ii e cu atat mai greu sa recunoasca ce simte. Ia-o usurel. O sa se schimbe lucrurile, o sa devii tentanta daca esti mai putin dependenta de el. Daca o sa vezi ca nu-i si nu-i...iti gasesti altul.Chiar daca nu o sa-ti placa la fel de mult, o sa regasesti ceea ce se pare ca ai pierdut:Increderea in tine! Fie o recapeti detasandu-te un pic de el, fie cu altul.Asa o sa te vrea...
Simplu:Fii indiferenta cu el sa vezi ce vine dansul dupa tine in limba
Nu il mai cauta si ast pe el sa vina la tine
sunt sigura ca tu il cauti de fiecare data.
Ei, ca sa il faci sa isi dea seama ca nu vrea sa se desparta de tine trebuie sa ii dai libertate, sa vina dupa tine:_ success
Draga Somebody, are mare dreptate identitate. Te sfatuieste sa ai incredere in tine, ceea ce te iti spun si eu, sa lupti pentru visul tau dar sa te respecte, fara sa te faca sa suferi la nesfarsit si fara sa fii intr-o stare de neliniste, fara sa te mai regasesti emotional sau sentimental. Trebuie sa te aduni, sa te linistesti si sa vezi ce iti doresti un prieten, alaturi de care sa dezvolti o relatie de prietenie care sa duca la o iubire profunda si la o relatie de cuplu, in functie de varsta sau doar la un suflet care sa te sustina si sa-ti fie alaturi. Ai grija de tine si sa tii minte mereu, ca nu merita sa suferi inutil, mai devreme sau mai tarziu (totul este sa ai rabdare), iti vei intalni omul drag, care sa te inteleaga, iubeasca, sprijine moral si sa impartiti si bucuriile si neimplinirile inerente vietii. Curaj si mai multa incredere in tine. Fruntea sus, sunt gandurile mele, nu sfaturi.
Sincer nu inteleg de ce te subapreciezi atat de mult incat sa ii permiti unui tip sa te trateze in acest fel.
Detasaza-te putin si priveste asa zisa relatie din afara:o fata draguta cu bun simt tratata cu raceala si batjocura de un individ care se crede extrem de inteligent.Iti place privelistea? Mie nu, pentru ca sunt femeie si la randul meu nu as vrea sa vad nici-o femeie in aceasta postura.
Ce ar fi de facut din punctul meu de vedere, daca imi permiti.In primul rand sa te apreciezi mai mult, sa te placi mai mult, sa ai mai multa incredere in tine si sa te rupi de aceasta "relatie" bolnava, care te face neincrezatoare si tematoare.
Stii ce se va intampla daca reusesti sa il uiti? Te va place foarte mult din simplu motiv ca nu va mai vedea o femeie inebunita dupa el, ci o fata sigura pe ea care se respecta! Iar genul asta de femeie si-l doresc marea majoritate a barbatilor!
Nu mai fi asa. fi mai pe cont propriu ia nu-i mai mai acorda imp pentru un timp lasa-l in plata domnului daca va trage de u inseamna ca te vrea dar daca nu inseamna ca nu e de tine. O sa mearga ai incredere asa cum am eu ca vei reusi. Succes