| madyddd a întrebat:

A înşela sau a NU înşela?

Răspuns Câştigător
| RăspundLiniștit a răspuns:

Pai eu prefer sa joc cinstit.Imi pare ca a insela insela inseamna sa nu fii fair fata de tine insuti in primul rand.Se poate juca cinstit si daca ai tehnica si acumulezi experienta, e imposibil sa vrei sa inseli, te simti mai bine cand nu inseli, e chestie de respect de sine. Ador jocul de poker!

47 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A fi om de caracter sau a nu fi om de caracter?
A respecta sau nu?
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Nu! Nu mi se pare normal sa inseli. Totusi, daca stai sa te gandesti...de multe ori nu poti rezista tentatiei. Nu ca as fi inselat pana acum, cu toate astea, cunosc persoane care au facut-o si le-am inteles pe de-o parte. Intr-adevar, gestul nu este deloc frumos, si lipsit de respect pentru cealalta persoana.

| Komododragosh a răspuns:

O femeie sau un barbat inseala din 2 motive, depinzand si de persoana:
- Barbatul/femeia prefera foarte mult sexul, avand o curiozitate imensa si preferand sa aiba parte de multa placere fizica de la cat mai multe persoane, chiar daca are partener. Asemenea barbati si femei au parteneri cu dragul de a avea, ca asa e "moda", nu neaparat ca iubeste partenerul respectiv. Ei nu iubesc, nu se simt vinovati si nici nu au un pic de moralitate in ei. Dupa asemenea oameni nu se merita sa suferi!
-Barbatul sau femeia care se simte nefericit/a inseala, neputand sa se desparta din motive bune. Simtindu-se nefericit/a, isi doreste sa aiba parte de acel sentiment de dragoste, intervine o tentatie imensa, arzatoare si de necontrolat. Acesti oameni nu gandesc cu capul, ci cu inima, care isi doreste sa simta dragostea adevarata, aprecierea si respectul fata de partener/a care la randul lui/ei impartaseste acelasi sentiment.
Deci inselatul poate fi si pentru un motiv bun, nu toti sunt "obsedati de sex", mai exista si asemenea persoane care inseala din cauza lipsei de afectiuni si fericire din partea actualului partener, neputand sa se desparta de repectivul/a.

| Neimportant a răspuns:

Oricât de mare ar fi o tentaţie, nu trebuie să înşeli. Dacă o faci, dai dovadă de infidelitate.

| Sara2 a răspuns:

A NU insela, inseamna a te respecta pe tine insuti, nu pe cel de langawinking

| DNSK a răspuns:

Nimanui nu-i place sa fie inselat, da la multi le sclipesc ochii cand e vb de a face

| DeeaMarry a răspuns:

A NU insela! Pentru ca dai dovada de lasitate si nesimtire.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexintunecatul a răspuns:

Da dovada de maturitate si de respect pentru celalalt! Categoric NU!

| hideaway a răspuns:

A NU înşela...
Dacă iubeşti persoana respectivă, trebuie să-i arăţi amorul faţă de ea... nu s-o înşeli.

| bytzy09 a răspuns:

Depinde de comportamentul ei/lui... daca e de treaba ''a nu insela''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A NU fi prins... sau macar a stii cum sa motivezi in favoarea ta toata chestia.

| Demonull a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place treaba cu a A Nu fi prins laughing ai 10 din partea mea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari ai intrat in top si chiar esti pe locul 1 cu cea mai tampita intrebare pusa pe TPU felicitari big grin

| madyddd explică (pentru anonim_4396):

Felicitari ai intrat in top si chiar esti pe locul 1 cu cel mai TAMPIT raspuns postat pe TPU, felicitari big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru madyddd):

Scuzele mele dar dupa intrebare si raspuns, tu nu crezi?

| madyddd explică (pentru anonim_4396):

Unii inteleg ce pot, cei mai multi ce vreauwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru madyddd):

Rele sunt fetele din ziua de azi, of of laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU sunt animal, NU pun instinctul in slujba ratiunii, drept urmare NU as insela.

| ateuNEGATIV a răspuns:

A nu insela

| ÐÿÅ a răspuns:

Daca as avea o relatie fara sentimente...tot nu as insela. Mi se pare lipsit de onoare. Daca m-ar atrage altcineva, m-as desparti de actualul partener.(sincer, eu nu as sta cu cineva fara sa simt nimic pentru persoana respectiva)
Daca esti indragostit, nu cred ca poti insela(asta este parerea mea)
Eu personal prefer sa mi se spuna in fata:imi place altcineva.Nu mai vreau sa fiu cu tine. Daca as descoperi vreodata asa ceva, cred ca as incheia relatia pe loc.

| Hash001 a răspuns:

Intreaba-l pe Shakespeare.

| rousz a răspuns:

Buna! thinking Pentru ce sa inseli cand viata este atat de frumoasa! Cred ca o singura persoana este de ajuns sa o iubesti si sa o respecti! Pentru ce sa fie nevoie sa inseli crezi ca te simti mai bine sarutand si spunandu-i vorbe dulci in acelasi timp mai multor persoane? nu cred. De ce sa inseli cand poti iubi pur! De ce sa ajungem la aceste lucruri cand pur si simplu poti fi multumit avand langa tine o singura persoana! O intrebare simpla, dar in aceeasi timp complicata, de ce sa inseli persoana care o iubesti!

| Skeez a răspuns:

Depinde motivul si poate circumstantelewinking
Nu exclud TOTAL a Nu insela

| Neimportant a răspuns (pentru Skeez):

La ce doreai să te referi când ai precizat "circumstanţe"? Dacă de exemplu eşti înşelat, cum procedezi? Înşeli şi tu?

| Alexintunecatul a răspuns (pentru Neimportant):

Pai daca este pitipoanca la ce te astepti?

Sau cocalar!

| Neimportant a răspuns (pentru Alexintunecatul):

Hmmm, nici chiar aşa. Dacă te înşeală nu trebuie neapărat să procedezi şi tu ca ea. Este firesc să o părăseşti şi să-ţi spui ultimele cuvinte când treci printr-o situaţie ca aceasta. Apoi...viaţa merge înainte.

Total de acord cu tine numai ca eu faceam referire la comentul lui Skeez!

| Skeez a răspuns (pentru Neimportant):

Cand esti inselat... il atragi inapoi sau il lasi a3-a varianta nu cred ca e
ma refeream la,, cand inseli,, poate ca nu simiti nimic pentru respectivu/a

| Skeez a răspuns (pentru Alexintunecatul):

Opsss
ce direct a venit! m-ai lovit in plin serios
stai calm,, intunecatule,, ca eu vroiam doar sa o sfatuiesc, pana la urma tu i-ai dat opinia ta si eu pe a mea... desi poate nu recunosti, nu cred ca esti 100% impotriva, nu am zis ca gata o faci cu 10 deodata (sau invers) tot ce am spus e ca pot fi unele circumstante in care poti considera ca ce faci este mai bine pentu tine nu neaparat corect asa ca citeste de mai multe ori inainte sa judeci sau ma rog incearca sa intelegi ce am scris eu acolo...

Hai Succeswinking

| Alexintunecatul a răspuns (pentru Skeez):

Bine ai dreptate in ce zici matale icisa dar e mai frumos sa fim cinstiti!

| Skeez a răspuns (pentru Alexintunecatul):

E frumos dar parca nu ne place / nu vrem mereuwinking

| Alexintunecatul a răspuns (pentru Skeez):

happy..cine stie?

| Ina93 a răspuns:

Daca ai vrea sa te razbuni pe cineva atuncea inseala. daca nu iti da motive atuncea nu insela happy

| Quanah a răspuns:

A NU insela.

| beki13 a răspuns:

Daca ai stima de sine, raspunsul e deja spus, NU insel, oricat de tare doare spun face to face.

| SomeRandomDude a răspuns:

Pai sincer cand inseli e bine da cand descopera e raw puppy dog eyes asa ca mai bine sa nu inseli doar daca te plictisesti de acea persoana ca mine whistling

| stelyii a răspuns:

A NU insela. persoanele care nu inseala dau dovada de un caracter puternic. daca crezi ca relatia nu merge mai bine ii pui punct, decat sa-ti inseli partenerul. iar chestia aia cu reversul medaliei, daca el ma inseala, il insel si eu, mi se pare o prostie! A insela- a trada.

| asdfghjkll a răspuns:

A NU înşela

| Andrey57 a răspuns:

Daca iubesti nu inseli daca stai cu cineva doar din interes inseli...

| aleksia1 a răspuns:

Nu mi se pare normal sa inseli.Adica chiar si atunci cand iti plac mai multe persoane ar fi logic sa alegi.De ex eu... poate as mai sta cu inca cineva cand nu pot sa imi vad prietenul dar cand ma gandesc cum m-as simti daca ar face el asta imi vine sa ma bat singura doar pentru faptul ca m-am gandit la asa ceva... dar depinde de fiecare

| NicoRobyn a răspuns:

Dai la buci frate! Fa sex cat mai poti ca o sa fii la 60 de ani cand nu i sa mai ai parte. Fa cam mai mult sex salbatic ****OOOOO BAAA. Adica " A insela"

| crysu20 a răspuns:

Categoric NU! ii bine sa fii corect, daca numai doresti ceva, intrerupi relatia, nu inseli

Întrebări similare