| madyddd a întrebat:

A înşela sau a NU înşela?

Răspuns Câştigător
| RăspundLiniștit a răspuns:

Pai eu prefer sa joc cinstit.Imi pare ca a insela insela inseamna sa nu fii fair fata de tine insuti in primul rand.Se poate juca cinstit si daca ai tehnica si acumulezi experienta, e imposibil sa vrei sa inseli, te simti mai bine cand nu inseli, e chestie de respect de sine. Ador jocul de poker!

47 răspunsuri:
| ateuNEGATIV a răspuns:

A nu insela

| DNSK a răspuns:

Nimanui nu-i place sa fie inselat, da la multi le sclipesc ochii cand e vb de a face

| Demonull a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place treaba cu a A Nu fi prins laughing ai 10 din partea mea laughing

| Skeez a răspuns (pentru Alexintunecatul):

Opsss
ce direct a venit! m-ai lovit in plin serios
stai calm,, intunecatule,, ca eu vroiam doar sa o sfatuiesc, pana la urma tu i-ai dat opinia ta si eu pe a mea... desi poate nu recunosti, nu cred ca esti 100% impotriva, nu am zis ca gata o faci cu 10 deodata (sau invers) tot ce am spus e ca pot fi unele circumstante in care poti considera ca ce faci este mai bine pentu tine nu neaparat corect asa ca citeste de mai multe ori inainte sa judeci sau ma rog incearca sa intelegi ce am scris eu acolo...

Hai Succeswinking

| NicoRobyn a răspuns:

Dai la buci frate! Fa sex cat mai poti ca o sa fii la 60 de ani cand nu i sa mai ai parte. Fa cam mai mult sex salbatic ****OOOOO BAAA. Adica " A insela"

| Alexintunecatul a răspuns (pentru Skeez):

Bine ai dreptate in ce zici matale icisa dar e mai frumos sa fim cinstiti!

Răspuns utilizator avertizat
| Skeez a răspuns (pentru Alexintunecatul):

E frumos dar parca nu ne place / nu vrem mereuwinking

| Alexintunecatul a răspuns (pentru Skeez):

happy..cine stie?

| SomeRandomDude a răspuns:

Pai sincer cand inseli e bine da cand descopera e raw puppy dog eyes asa ca mai bine sa nu inseli doar daca te plictisesti de acea persoana ca mine whistling

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A fi om de caracter sau a nu fi om de caracter?
A respecta sau nu?
Pa, pa.

| beki13 a răspuns:

Daca ai stima de sine, raspunsul e deja spus, NU insel, oricat de tare doare spun face to face.

| Sw33tLov3 a răspuns:

A NU insela... Mai bine te desparti de el si stai cu cine vrei decat sa il inseli... Parerea meawinking

| aleksia1 a răspuns:

Nu mi se pare normal sa inseli.Adica chiar si atunci cand iti plac mai multe persoane ar fi logic sa alegi.De ex eu... poate as mai sta cu inca cineva cand nu pot sa imi vad prietenul dar cand ma gandesc cum m-as simti daca ar face el asta imi vine sa ma bat singura doar pentru faptul ca m-am gandit la asa ceva... dar depinde de fiecare

| crysu20 a răspuns:

Categoric NU! ii bine sa fii corect, daca numai doresti ceva, intrerupi relatia, nu inseli

| cizin a răspuns:

Aici depinde de caracter parerea mea, dar nu cred ca exista vreun baiat sa nu fi inselat macar odata.acum nu stiu de voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU sunt animal, NU pun instinctul in slujba ratiunii, drept urmare NU as insela.

Întrebări similare