| cossmy a întrebat:

A mai iubit cineva 2 fete o data? Maine ma intalnesc cu actuala iubita iar azi a fost fosta la mine. Actuala e o fata super, finutza, de treaba. O iubesc mult. Fosta e genu mai perversa, mai cu fite...si pe ea inca o iubesc, insa altfel. Nu pot explica diferenta aceluiasi sentiment intre ele. Stiu ca nu e bine ce fac, insa nu ma pot abtine. E o diferenta uriasa intre ele 2. Poate de aia sa'mi placa la fel de fiecare in parte, pentru ca nu se aseamana si atunci impreuna formeaza un intreg? ce ma sfatuiti sa fac?crying... P. S. am 19 ani, imediat 20happy. Ms

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Nu poti iubi 2 persoane! Pentru una simti iubire pentru una simti atractie.Mi se pare ca fosta are genul ala de personalitate care te atrage. Daca acum a devenit fosta un motiv a fost nu? Eu cred ca fiecare persoana e completa din punct de vedere al caracterului doar ca in unele iese in evidenta un lat si in altele altul.De ex si iubita ta cred ca totusi chiar daca e o fata mai, simpla si mai finutza are si ea inauntrul ei anumite comportamente pe care poate inca tu nu le-ai vazut si fosta la fel.Ar trebui sa iti faci timp pentru tine, sa analizezi situatia si sa iti dai seama intr-adevar cine iti lipseste si la cine ti. Daca eventual iti vei da seama ca tii mai mult la fosta eu zic sa inchei imediat relatia cu actuala pentru ca nu doare nimic mai mult decat sa fii luata peste picior de o persoana in care ai incredere.Macar daca iti dai seama ca tii la alta fata(ceea ce se intampla si nu e nimic rau) trebuie sa ai curajul sa discuti despre subiect si macar sa ramai cu recunostiinta ei pentru tine ca persoana la care a tinut. Oricum asta era o eventualitate pentru ca inca ai nevoie de timp sa te gandesti.

5 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Alege una si termina odata.nu stiu cine te crezi de iti permiti sa umbli cu doua fete odata.esti un mincinos.eu zic sa o alegi pe aia cu fite ca sigur si tu esti la fel va potrivitiwinkinglas`o pe cealalta sa isi gaseasca un baiat calumea nu un mincinos ca tine.cum sa umbli cu 2 fete?! si sa mai si zici ca le iubesti pe amandoua?thinking

| dan_2834 a răspuns:

Ceea ce simti numai tu poti sa stii.Cred ca la actuala tii cu adevarat si ca o iubesti pentru felul ei de a fii, finutza, de treaba etc.Pe fosta nu o iubesti pentru ca daca o iubeai nu te desparteai de ea.Spui ca ea este mai fitoasa,mai perversa. Poate acest lucru te atrage la ea, stii cum sunt baietii.Dar nu e frumos sa faci asa ceva, pentru ca ii poti rani sentimentele actualei tale prietene. poate ca ea te iubeste cu adevarat.Trebuie sa ii spui ce simti cu adevarat. Pune-te in locul ei.ce crezi ca ar simti ea sau cum s-ar simti daca ti-ar spune ca tine la tine, ca te iubeste, dar ca tine si la fostul ei iubit? gandeste-te bine ce faci.nu te juca cu sentimentele!happy

| BellsC a răspuns:

Nu esti prea corect.
In locul tau as alegeao pe actuala pentru ca e finuta si de treaba iar fosta... poate-ti face o fita si te lasa balta daca o alegi pe ea.
Oricum Spirocheta are o idee buna:stai departe de ambele si vezi care-ti lipseste mai mult fiindca trebuie sa alegi doar nu vei sta cu 2.
Baftawinking

| Spirocheta a răspuns:

Desparte-te de amanadoua si vezi cui ii duci lipsa cel mai mult. Atunci stii pe cine iubesti.
Zic si eu.

| anonim_2446 a răspuns:

Parerea mea este sa te mai stapanesti si daca e asa cum le descrii tu p cele 2 cred ca actuala ar fi cea mai potrivita si nu uita...nu fugii dupa 2 iepurii ca nu o sa prinzi niciunul... sper ca ti-am fost de ajut-o:Xbig grin