| Komododragosh a întrebat:

A mai observat cineva ca opusii se atrag mereu? De ce mereu fetele bune au parte de baiti rai si golani si de ce baietii buni au parte de fete materialiste si fitoase?

Răspuns Câştigător
| Smokiee a răspuns:

In totul exista o explicaţie pishologica, nu exista dragoste la prima vedere şi am învaţat că "opusele se atrag" nu există. Este vorba că în inconştientul nostru avem imprimate câteva figuri dragi, din copilărie sau pe care le-am întâlnit cândva şi la nivelul inconştientului atunci când întâlnim o persoană care ne atrage construim o proiecţie care poate avea ca bază aceste percepţii anterioare, şi la această proiecţie se ataugă toate lucrurile frumoase pe care le îndragim, toate calităţile, şi la asta mă refer în funţie de persoană, ochii, înălţimea, maşina, felul în care vorbeşte etc. Însă la un moment dat această proiecţie se destramă şi atunci ne lovim de defecte, această perioadă durează între 6 luni şi 2 ani. Aceste defecte pot fii acceptabile, iar dacă nu persoanele ajung să se urască după un timp. Aşa se explică ţi nefericirea fetelor care stau cu băieţii răi, şi căsniciile care au fost legalizate prea devreme, şi nefericirea fetelor care stau cu băieţii bogaţi atunci când devin femei, sunt batjocorite, au bani dar de fapt realizeaza că nu au nimic. Sper că ti-am fost de ajutor.

| Komododragosh explică (pentru Smokiee):

Iti multumesc enorm pentru raspuns, mi-ai deschis ochii la multe multe chestii. Faza este ca eu nu am avut niciodata o prietena, si observ cum tovarasii mei, care nu sunt tocmai loiali si baieti buni, au parte de fete minunate! Sunt dragastoase, ii imbratiseaza si ii pupa mereu, iar ei isi bat joc de ele. Si mai cunosc prieteni care au un suflet de aur, dar fie nu au prietena, sau au una care ii golesc buzunaru. Dar faza ciudata este ca prespectivu si respectiva nu face absolut nimica sa se desparta de partener! De ce continua relatia respectiva daca simte ca totusi lipseste ceva? Si daca vine o ocazie mai buna, de ce nu o accepta pur si simplu? Doar pentru ca nu este atras fizic? Este o prostie asta, sa refuzi pe cineva care te place sau te iubeste doar pentru ca nu pare genul tau sau pentru ca nu esti atras fizic. Ar trebui totusi sa-i dai o sansa, ca ar putea sa te faca cel mai fericit.
Mersi frumos pentru raspuns

| Smokiee a răspuns (pentru Komododragosh):

Pot spune că nici măcar eu, cunoscând acest mecanisc după care funcţionăm nu sunt ferită de aceste trepte prin care trecem fiecare atunci când cunoastem o persoană de care suntem atraşi, ideea e ca dacă trece perioada aceea de 2 ani şi persoanele se înţeleg încă bine, nu mai este totul de suprafaţă, accea proiecţie, şi acelea sunt cazurile fericite. Dar acestea sunt mai rare, de acea spunem noi că este greu să găseşti persoana potrivită. Trecem prin multe încercări până să reuşim să ajungem acolo şi de multe ori unele persoane nu ajung toată viaţa, se îndragostesc, de la început, "el e, ea e the one" şi fac copii, se mai şi împrumută la bănci şi apoi peste 2-3 ani când se lovesc de defecte este prea târziu să mai dea înapoi şi trăiesc toata viaţa într-o ură care putea sa fi evitată dacă trecea acea perioadă de timp. Referitor la întrebarea ta, nu stiu dacă ai observat ca majoritatea relaţiiilor se termină după 6 luni, sau dacă nu dupa 1 an jumatate, 2. Fiindcă încă este în viguare proiecţia aceea ca să zic aşa şi cum să accepe o ofertă mai bună când de fapt şi acolo se aplică acelaşi proces, şi dacă o acceptă nu v-a ştii cu siguranţă că e cea bună de la început, poate doar v-a crede asta cum crede şi despre relaţia curentă. În legătură cu atracţia fizică, aceasta face parte din prima etapă a unei relaţii, şi este adăugată la acele calităţi ale proiecţiei, în unele cazuri fiind vorba de maşină, bani etc. cele 3 etape fiind : atracţia fizică, iubirea romantică, accea care de multe ori este înşelătoare, şi acomodarea, obişnuinţa, etapa de sfârşit care dacă este trecută cu bine reprezintă un caz fericit. Desigur că după accea iubire romantică intervine şi ataşamentul, ai obervat şi tu că mulţi continuă relaţia deşi "totuşi lipseşte ceva". Atasamentul este o forma a controlului in care identitatea ta devine atasata de realitatea fixata intr-un anumit mod. Aşadar, atasamentele sunt bandaje temporare care te impiedica sa-ti vezi ranile şi le împiedică să se vindece, contrar aşteptărilor. Este foarte greu să renunţi la aceste bandaje ale ataşamentului, care de fapt tu crezi că înţi fac bine dar te ţin în loc. Asta se întâmplă în majoritatea cazurilor şi se v-a mai întâmpla deşi este dreros de privit din exterior, iar cei din interior de fpt nu înţeleg asta ţi îşi prelungesc agonia de dragul de a mai trăii în fericire, care de fapt este o iluzie.

| Alexandru_Gogan_1988 a răspuns (pentru Smokiee):

Lumea se invarte in jurul tau si tu te invarti in jurul lumii! toate au la baza legea atractiei! dupa cum smokie a spus si ii dau mare dreptate,in subconstient este imprimat ceva care atrage! Subconstientul este primul care colecteaza informatia si da nastere constientului! el poate de asemenea bloca constientul sau in a-l a reprograma! atunci cand te nasti si incepi sa vezi si sa auzi sunete,sa mirosi,sa simti,sa atingi,sa plangi, sa respiri, etc toate sunt actiunile subconstientului! Cand devii constient, aceste lucruri numai le realizezi! in timp pot aparea si deja-vu-uri! momente care constientul nu le realizeaza dar subconstientul ti le interpreteaza ca situatii similare! cine vrea sa imi transmita ca subconstientul nu poate avea rolul de reprogramare a constientului, sa se gandeasca mai bine! dintr-o minte pura si nobila poti crea un monstru doar prin sunete.Care nu ma crede, sa caute experimentul Milgram

35 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Asta este o chestie discutabila. Nu se aplica mereu, drept urmare cunosc cazuri de fete materialiste cu baieti ce respecta cerintele corespunzatoare si care sunt exati pe distractie. Fetele bune, presupunand ca te referi la cele frumoase, au parte de golani si baieti rai datorita faptului ca acestia sunt cei care au curajul de a le aborda, pe cand fetele materialiste sunt cele care umbla dupa baietii cu bani, care nu prea stiu sau nu sunt chiar atat de interesati sa isi caute o fata, multumindu-se cu ce vine la ei, motiv pentru care se si ajunge unde se ajunge. Aici este o problema de mentalitate a noastra, in general. Daca ne schimbam noi mentalitatea atunci ceea ce ai spus tu nu va mai fi valabil, insa pana atunci...

| Komododragosh explică (pentru LeontinAndrei):

Cand zic fete bune ma refer la fete care sunt frumusele, dar care au zi un suflet de aur! Cunosc cateva astfel de fete si la absolut toate iubitul lor este un mare idiot! Chiar cunosc o fata care sta cu un asemenea baiat de 4 ani, si tot zice ca nu e multumita de el, ca nu o scoate afara, ca nu ii vorbeste cu ea, a si batut-o chiar o data! Dar sta cu el pentru faptul ca s-a obisnuit, sau pentru faptul ca e bun la pat, nici eu nu stiu sigur. Oricum, e foarte complicat si ai dreptate la un lucru: trebuie sa ne schimbam mentalitatea, sa trecem peste superficialitate daca ne dorim sa fim fericiti.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Komododragosh):

Tu ai dat exemplu la ceea ce spuneam eu. Daca fata ar fi fost abordata de mai multi baieti si ar fi avut de unde sa aleaga, pot garanta ca nu ar fi ramas cu cel cu care este acum, dar din moment ce tu nu o abordezi, eu nu, X nu (exemple de baieti), normal ca fata nu are de unde sa aleaga si automat va ramane cu ceea ce are.

| Smokiee a răspuns (pentru Komododragosh):

Ideea e că şi eu sunt fată, dar de asta studiez psihologia, limbajul corpului toate metodele prin care să înţeleg fel în care funcţionăm din punct de vedere social, şi nu am suferit niciodată în dragoste fiindcă am ştiut să "citesc" persoanele şi să fac un management al sentimentelor ca să zic aşa, asta e greşeala frecventă a fetelor dar şi a unora dintre acei băieţii cu suflet de aur, că nu dau de la început importanţă micilor detalii ca să realizeze cum este persoana şi cum v-a evolua relaţia în funcţie de asta. Multe persoane naive, am vazut şi eu toate prietenele mele trecând prin diferite situaţii deoarece nu m-au înţeles, dar până la urmă un sfat care este dat atunci când nu este cerut nici nu este băgat în seamă. Şi când s-a ajuns la extreme este prea târziu fiindcă a intervenit acel ataşament de care vorbeam.

| Komododragosh explică (pentru Smokiee):

Wow, am observat ca stii foarte multe despre psihologia si mintea umana, este fascinant cate lucruri cunosti si cum reusesti sa le pui in aplicare. Imi pare bine pentru tine ca nu ai suferit nicioadata, ca ai stiut mereu cum sa citesti persoanele si sa-ti dai seama cea nume vor sau gandesc.
Ai dreptate aicia, faza cu baietii cu sufletul de aur este ca ei nu au experienta cu fetele, deoarece nu sunt ca altii, sa fie cu una doar ca sa faca sex, ei vor relatie, nu doar sex! Ei vor sa se simta iubiti si sa ofere si la randul lor iubire. Dar asa ceva este rar, majoritatea fetelor nu vor un asemenea "pampalau", ca cam asa sunt considerati asemenea baieti. Ele vor pe cineva care sa arate super tare, ca un model, unu care este super shmeker si stie sa se bata cu toata lumea, sau unu care are vile, masini sau portofelul foarte gras ca sa fie plimbate peste tot si sa li se dea tot. Baietii aleg ce apuca, si din pacate apuca gresit in cele mai multe cazuri, de aceea nu dau atentie la asemenea detalii, pentru ca asemenea sanse sunt unice si foarte rare pentru acesti baieti, deci ei refuza sa vadaa ce vrea acea fata de la ei de fapt.
Da, atasamentul este foarte greu sa treci peste. Cand locuiesti cu acea persoana, simti ca nu ti-e totusi bine si ca lipseste ceva, dar cand te desparti de ea, tot ii simti lipsa si tot nu iti place situatia cum este. Ai dreptate aicia, este totul ambiguu dar ar putea fi schimbat daca intervine un alt posibil partener, care ar putea fi mult mai potrivit si exact cum iti doresti tu.

| Elle1470 a răspuns (pentru Komododragosh):

Intervin si eu ca musca in lapte, scuze, dar nu toate fetele cauta baieti care " sa arate bine". Eu cel putin nu caut asta.Si nu voi cauta niciodata. Am fost si eu indragostita o data,tare,si mi-a fost suficient sa realizez ca in spatele unor cuvinte frumoase, care sperau sa fie sincere, se ascundeau cele mai mari minciuni.Singurul meu prieten cunostea foarte bine reactiile fetelor,ce gandesc ele,ce chestii le plac si tot felul de lucruri de-astea... Si cu mine i-a fost usor, pentru ca i-am cazut in plasa, " ca celelalte". Dar dupa ce m-a facut sa sufar, sa nu mai stiu pe ce lume traiesc si sa nu mai am incredere in mine, a realizat ca sunt mult mai ok decat s-ar fi asteptat si inca mai pastram legatura. Dar vorbim mult mai rar si suntem mai distanti unul de celalalt.Cat despre tine. Va veni clipa cand vei intalni o fata care te va merita, pentru sinceritatea si mentalitatea ta, si pe care o vei merita si tu...winking Numai bine. ^^

| Komododragosh explică (pentru Elle1470):

Tu poate nu esti asa, si te apreciez foarte mult pentru asta si te admir, dar nu toate sunt ca tine.Char imi pare rau ca ai avut parte de cine nu trebuia si de cine nu meritai, sper sa poti sa-ti gasesti iubirea pe care ti-o doresti si pe care o meriti.
Dar vezi tu, dupa cum ti-am spus, fetele sunt foarte superficiale si prefera unu cu look traznet de cad toate fetele si care spune o gramada de minciuni, mai exact are "papagal" si de obicei acele minciuni minunate dau roade. Doar d-aia ai cazut si tu in plasa si a cazut si celelalte fete. Nu mai dati atentie la ce este la suprafata, ca nin interior ar putea zace un nemernic. Si nu mai da atentie nici la vorbe, ca sub cuvintele de aur zac unele de bronz. Trebuie sa citesti baiatul ca lumea, sa-ti dai seama dupa cum se comporta de zi cu zi si dupa cum gandeste si dupa cum reactioneaza la anumite momente, sunt multe dupa care iti dai seama.
Mult succes iti doresc si iti multumesc enorm pentru sfat si sprijin.

Hmm...Ma rog. Am dat vina pe varsta ca am fost naiva, am crezut tot si ca undeva in adancul meu inca tin la el neasteptat de mult.Pot spune ca si la mine a fost chestia cu " opusele se atrag" pentru ca eu eram si inca sunt fata sensibila,timida care se emotioneaza imediat, iar el tipul cu incredere in el care nu se da niciodata batut. Si eu te admir pentru ca din cate am vazut iti cauti iubirea nu dupa aspect, ci dupa personalitate.Si pentru sinceritatea oarecum iesita din comun de care dai dovada. Ceea ce mai rar intalnim in ziua de azi intr-o lume nebuna in adevaratul sens al cuvantului. Asa ca sper sa fii iubit cat mai curand ^^

Da,vezi? Deci asa se intampla, el a fost ceea ce tu nu ai putut sa fii, adica dura, curajoasa si plina de incredere. Si d-aia ai vrut pe cineva care sa te completeze oarecum si de la care sa inveti! Dar din pacate, pentru faptul ca aveti caracterele atat de diferit, nu puteti sa ramaneti nicioadata pe aceeasi unda si astfel va simtit neintelesi unu de altu si oarecum prea rece unu fata de altu. Baiatul potrivit te asteapta draguto, o sa vezi ca cineva te va aprecia asa cum esti tu, caci calitatile tale sunt mari, dragostea pe care o poti oferi e vasta, si d-abia asteapta sa fie daruita, si crede-ma cand iti zic, ca cine va avea parte de tine, va fi foaaarte foarte norocos.
Iti multumesc mult pentru admiratie, desi gandirea mea nu m-a ajutat mult pana acum, intotdeauna eram considerat ciudat, eram dat la o parte si de fete nu mai zic, am fost refuzat de cel putin 20 de ori, chiar si acum recent cand am zis ca "in sfarsit, fata potrivita pentru mine, am gasit-o si e de-a dreptu superba!". Dar a fost doar un vis, o fantezie, nu m-a vrut deloc, ci doar ca prieten, acum in ultima perioada nici ca prieten nu ma vrea, ma cam ignora si se comporta foarte rece cu mine si sincer nu inteleg! Am oferit multe la aceasta ultima fata pe care am incercat s-o obtin: cadouri, am scos-o in parc, la film, la pizza, am stat cu ea cand era bolnava, am sprijinit-o si ascultat-o cand avea probleme intime ( tin sa zic ca are si iubit si iubeste si pe altcineva ), am facut si daruit multe, doar ca sa ma vada mai mult. Dar nu a mers, am suferit mai rau decat iti poti imagina vreodata, a fost o lupta lunga si grea de 5 luni, dar nu am obtinut decat prietenia ei, si nu zic ca regret, numai ca e prima oara cand lupt pentru ceva atat de mult si nu o obtin, nu pot sa nu am regrete.
Din nou draguto, iti multumesc pentru sprijin, sunt sincer pentru ca nu are rost sa traim in minciuna si nici sa purtam o masca, nici in realitate, nici pe internet, trebuie sa fim sinceri unu fata de altu, ca altfel daca traiesti in minciuna si prefacatorie, traiesti degeaba. Sper ca si tu sa fii iubit draguto, sa ai grija de tine si sa ramai asa, nu te lasa schimbata sau influentata orice ar fi, caci astfel esti GROZAVA!

Chestia e ca eu si respectivul tip ne intelegeam neasteptat de bine. Vorbeam mult, ma mai sprijinea moral cand isi mai amintea...Si aveam o gramada de chestii in comun.

Multumesc si eu din suflet pentru sprijin si picatura de incredere oferita prin cateva randuri. Aveam nevoie.

Atuncea sper sa-ti mai mearga relatia cu respectivu tip avand in vedere ca va intelegeti atat de bine.
Cu placere draguta mea, cand ai nevoie de un sfat sau sprijin poti oricand apela la mine :*.

Ne intelegeam... Pentru ca nu mai suntem impreuna.Am ajuns la concluzii de genu` : ca nu a tinut la mine niciodata. Si asta doare cel mai tare.

Si.Multumesc ^^

Te inteleg, este foarte dureros intr-adevar sad. Trebuie sa gandesti pana la urma ca el nu te merita. Daca a ajuns un "afemeiat" (ca sa zic asa) sa tina la tine, inseamna ca e si el constient ca esti o fata mai speciala, ceea ce este foarte adevarat! Ignora asemenea persoane draguto, nu se merita sa crezi in vorbe goale, ci sa crezi numai vorbele care sunt spuse cu pasiune! Cu siguranta baiatul potrivit pentru tine va vedea aceste calitati minunate pe care le detii si iti va oferi o iubire enorma, cea pe care o doresti si o si meriti. Sa ai mai mult incredere in tine, ai o mentalitate foarte frumoasa si un suflet minunat, meriti multe si sper sa le obtii cat de curand!

Nu stiu cine pe cine nu merita. Si nu sunt speciala,chiar deloc. Sunt doar eu,cu o personalitate dificila,pe care nu o intelege mai nimeni, cu mai multe defecte decat calitati care se lupta cu timpul. Oricum, multumesc din suflet puppy dog eyes. [ apropo, am impresia ca tocmai mi-ai acceptat cererea de prietenie de pe facebook. Sper ca nu te superi happy ]

Hmm, pai sa gandim putin aici: nu te intelege nimeni pentru ca esti diferita (ceea ce nu e neaparat rau), ai o personalitate dificila cum spui tu care de asemenea se poate numi o personalitate foarte buna cu multa intelepciune si inteligenta si nobilitate, tu spui ca ai multe defecte care multe dintre ele pot fi privite ca si calitati si sinceritatea ta este destul de mare.
Faptul ca suntem diferiti fata de altii ne fac ciudati sau oameni cu defecte extravagante? Nuu, pur si simplu gandim altfel, gandim peste limitele si conceptiile oamenilor si gandim pe buna dreptate, cum credem noi ca este cel mai bine din punct de vedere moral! Aceste lucruri ne fac diferiti si de asemenea mai speciali as zice, asa ca nu te desconsidera, ca chiar esti speciala. Nu e nevoie sa-mi multumesti, multumeste-ti tie ca esti asa happy.
Da, am vazut ca m-ai adaugat pe facebook, nu am decat 6 poze, toate din iarna asta, nu le am cu facebooku prea mult, dar ma gandesc sa acord mai multa atentie.

Mereu am tinut sa cred ca toti suntem speciali prin felul nostru. Am momente cand tind sa ii iubesc pe cei din jurul meu si sa am mai multa incredere in ei decat in mine. Si asta se intampla din ce in ce mai des. Si. Da, de cele mai multe ori ma subestimez pentru ca nu am incredere in mine...

Facebook-ul creeaza dependenta, deci n-are nevoie de atentie laughing

Exact, toti suntem speciali in felul nostru, dar nu toti sunt si sufletisti. Faptu ca tu ai incredere mai mult in altii decat in tine arata faptul ca esti foarte sfletista, ca nu te pui tu pe tine pe primul plan, ci pe altii, cei dragi tie si este foarte frumos si nobil din partea ta! Dar este si o slabiciune, tinzi sa te uiti pe tine si sa uiti ceea ce iti doresti tu. Nu te uita draguto, meriti si tu multe pana la urma si intr-o zi le vei obtine cu siguranta! Sa ai mai multa incredere in tine, uita-te in oglinda si spune-ti asta! Vezi-ti calitatile, aminteste-ti de complimentele care ti-au zis cei dragi, baga-le in seama si astfel ai sa realizezi ca ar trebui sa fii plina de incredere in sine!

Da, eu nu am nici o treaba happy. Poate ma indrumi si tu pe mine ce anume sa fac cu facebookul in afara de a pune poze happy

Pe de o parte, cu increderea in mine ma chinui de mai mult de jumatate de an...Pentru ca fac ce fac si tot se prabuseste.
Pe de alta parte,imi e frica sa nu devin egoista. Urasc asta. Am si eu momente de mandrie,egoism,etc,dar nu imi plac.

Facebook-ul nu e neaparat pentru poze. Nu stiu, eu am o pagina pe facebook, in care postez aproape zilnic tot felul de chestii. Ce imi vine in minte. Respectiva pagina e mai mult motivul pentru care intru pe facebook [dar nu numai.big grin ]

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Komododragosh):

Komododragosh scuze ca ma bag ca musca-n lapte dar ot sa-ti zic eu ce sa faci, filozofeaza, asta fac eu pe facebook zilnic, i-mi pun pe wall concluziile meditatiei mele, si apropo, nu mai fii asa de disperat asupra fetelor, nu mai fii un cavaler care incearca sa faca orice numai ca sa-si castige printesa.
Cel mai simplu e sa-ti impui sa nu te mai indragostesti de nimeni. Dragostea va veni, dar nu cand vrei tu. Oricum te inteleg, esti un baiat sensibil, hi5.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Elle1470):

Elle m-ai lasat cu gura cascata, in ciuda faptului ca ai numai 14 ani intreci la maturitate pe majoritatea fetelor.
Stiu ca e greu cand increci din tot posibilul sa devii cineva numai ca sa vezi ca se prabuseste din nou, dar defiecare data acea noua persoana pe care o recuonstruiesti ca devenii mai buna si mai puternica decat cea anterioara, tu zici ca e dureros "ca nu a tinut la mine niciodata la tine".
Hai sa-ti spun niste cuvinte pe care exul meu mi le-a spus:
Totul a fost un teatru, nu te-am iubit niciodata. Ironic ziua anterioara i-mi zicea cat de mult ma iubeste. Iti dai seama cum m-am daramat total dupa chestia aia, ca sa nu mai zicem ca de 2 ori o facut niste glume ca am facut o cadere de calciu, una a fost ca va muri in 2 saptamani, si alta a fost ca-i place de altcineva. Fata aia m-o daramat de cel putin 15 ori, cate lacrimi nu am plans dar am invatat ca cu plansul si cu depresia nu voi ajunge nicaieri, de fiecare data cand ma daram, ma reconstruiesc, fiecare reconstruire e mai puternica decat cea anterioara, si ultima in sensul asta m-a tinut 3 luni

| Elle1470 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Pff... Da. Cum sa faca faze de-astea?!? Intr-adevar urat din partea lui si dureros pentru tine, dar tu ti-ai revenit, in doar 3 luni! Ceea ce e de laudat.

Niciodata nu am fost o persoana puternica,daca e sa o luam asa. Si mi-am propus si imi propun in continuare sa nu mai sufar pe tema asta,sa nu mai plang,ci doar sa am grija de increderea in mine. Pentru ca acum chiar ca e mai importanta decat alte prostii. Probabil nu am reusit sa-mi revin pentru ca ma subestimez mereu,in orice fac, pe orice subiect, si cei din jurul meu incep sa ma creada.

*sin partea ei nu-s homosexual laughing
nu mi-am revenit complet dar is asa...cam de nota 6
si eu ma subestimez dar...hmmm

Scuze,initial am avut impresia ca esti fata si abia acum am vazut " fata aia m-a daramat de... " laughing

De ce ai avut impresia ca-s fata?

Chiar nu stiu. Scuze. big grin

Nu te teme nu esti prima care ma confunda cu o fata dar nu stiu de ce

Probabil ca pe mine m-a derutat putin mai mult intrebarea cu machiajul, la care ti-am raspuns. xD.

Adica?

" Neimaginabil spune : Si eu m-am fardat si oooo in cate feluri, voiam sa am acea fata simetrica "to be just perfect", ehmm sa nu mai vorbim de mine
m-am lasat de tot, fardurile afecteaza sufletul, degeaba frumoasa pe dinafara daca inauntru esti urata, fardurile nu ascund imperfectiunile, numai le transmite din exterior in interior.
Setea de frumusete le face pe fetele care au un ten perfect sa se faca urate. Tenul nu se naste frumos, daca mananci adecvat n-ar trebui sa ai probleme.
Tu zici ca fardurile-s o pierdere de timp - Eu zic ca-s un drog blestemat.
Deci ciudatenea mai mare sunt eu. "

Inca o data: Mii de scuzepuppy dog eyes. M-a derutat asta. big grinbig grin

Aaaaaa paiii...da...sa ma vezi cum aratam(deci chiar nu aratam rau)

| Smokiee a răspuns:

In totul exista o explicaţie pishologica, nu exista dragoste la prima vedere şi am învaţat că "opusele se atrag" nu există. Este vorba că în inconştientul nostru avem imprimate câteva figuri dragi, din copilărie sau pe care le-am întâlnit cândva şi la nivelul inconştientului atunci când întâlnim o persoană care ne atrage construim o proiecţie care poate avea ca bază aceste percepţii anterioare, şi la această proiecţie se adaugă toate lucrurile frumoase pe care le îndragim, toate calităţile, şi la asta mă refer în funcţie de persoană, ochii, înălţimea, maşina, felul în care vorbeşte etc. Însă la un moment dat această proiecţie se destramă şi atunci ne lovim de defecte, această perioadă durează între 6 luni şi 2 ani. Aceste defecte pot fii acceptabile, iar dacă nu persoanele ajung să se urască după un timp. Aşa se explică ţi nefericirea fetelor care stau cu băieţii răi atunci de lovesc cu adevărat de defecte, şi căsniciile care au fost legalizate prea devreme şi în 90% dintre cazuri se destramă, şi nefericirea fetelor care stau cu băieţii bogaţi, iar atunci când devin femei, sunt batjocorite, au bani dar de fapt realizeaza că nu au nimic. Sper că ti-am fost de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este natura firi umane.Cineva trebuie sa duca "greul". Doua bune, ar insemna perfectiunea iar doua rele, ar fi un dezastru.Mult noroc.