| Komododragosh a întrebat:

A mai observat cineva ca opusii se atrag mereu? De ce mereu fetele bune au parte de baiti rai si golani si de ce baietii buni au parte de fete materialiste si fitoase?

Răspuns Câştigător
| Smokiee a răspuns:

In totul exista o explicaţie pishologica, nu exista dragoste la prima vedere şi am învaţat că "opusele se atrag" nu există. Este vorba că în inconştientul nostru avem imprimate câteva figuri dragi, din copilărie sau pe care le-am întâlnit cândva şi la nivelul inconştientului atunci când întâlnim o persoană care ne atrage construim o proiecţie care poate avea ca bază aceste percepţii anterioare, şi la această proiecţie se ataugă toate lucrurile frumoase pe care le îndragim, toate calităţile, şi la asta mă refer în funţie de persoană, ochii, înălţimea, maşina, felul în care vorbeşte etc. Însă la un moment dat această proiecţie se destramă şi atunci ne lovim de defecte, această perioadă durează între 6 luni şi 2 ani. Aceste defecte pot fii acceptabile, iar dacă nu persoanele ajung să se urască după un timp. Aşa se explică ţi nefericirea fetelor care stau cu băieţii răi, şi căsniciile care au fost legalizate prea devreme, şi nefericirea fetelor care stau cu băieţii bogaţi atunci când devin femei, sunt batjocorite, au bani dar de fapt realizeaza că nu au nimic. Sper că ti-am fost de ajutor.

35 răspunsuri:
| Elle1470 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Probabil ca pe mine m-a derutat putin mai mult intrebarea cu machiajul, la care ti-am raspuns. xD.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Elle1470):

Adica?

| Elle1470 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

" Neimaginabil spune : Si eu m-am fardat si oooo in cate feluri, voiam sa am acea fata simetrica "to be just perfect", ehmm sa nu mai vorbim de mine
m-am lasat de tot, fardurile afecteaza sufletul, degeaba frumoasa pe dinafara daca inauntru esti urata, fardurile nu ascund imperfectiunile, numai le transmite din exterior in interior.
Setea de frumusete le face pe fetele care au un ten perfect sa se faca urate. Tenul nu se naste frumos, daca mananci adecvat n-ar trebui sa ai probleme.
Tu zici ca fardurile-s o pierdere de timp - Eu zic ca-s un drog blestemat.
Deci ciudatenea mai mare sunt eu. "

Inca o data: Mii de scuzepuppy dog eyes. M-a derutat asta. big grinbig grin

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Elle1470):

Aaaaaa paiii...da...sa ma vezi cum aratam(deci chiar nu aratam rau)

| Alexandru_Gogan_1988 a răspuns (pentru Smokiee):

Lumea se invarte in jurul tau si tu te invarti in jurul lumii! toate au la baza legea atractiei! dupa cum smokie a spus si ii dau mare dreptate,in subconstient este imprimat ceva care atrage! Subconstientul este primul care colecteaza informatia si da nastere constientului! el poate de asemenea bloca constientul sau in a-l a reprograma! atunci cand te nasti si incepi sa vezi si sa auzi sunete,sa mirosi,sa simti,sa atingi,sa plangi, sa respiri, etc toate sunt actiunile subconstientului! Cand devii constient, aceste lucruri numai le realizezi! in timp pot aparea si deja-vu-uri! momente care constientul nu le realizeaza dar subconstientul ti le interpreteaza ca situatii similare! cine vrea sa imi transmita ca subconstientul nu poate avea rolul de reprogramare a constientului, sa se gandeasca mai bine! dintr-o minte pura si nobila poti crea un monstru doar prin sunete.Care nu ma crede, sa caute experimentul Milgram