Pentru ca (citez din melodia Mirelei Petrean):"Barbatii lucra cu dracu` unde`s ei ii si pacatu`...nu`s cu inima`mpacata pana nu te-nseala odata.".
Sa nu credeti in barbati`! Te iubeste dar a vrut sa vada cum e si o alta fata... daca esti sigura ca te iubeste da`i o sansa. Daca nu-nu`!
Sa fi iubita`!:*:*:*
Pentru că nu te iubeşte. Un om care chiar iubeşte persoana respectivă o respectă.
De prost.
Uită-l n-are rost, nu te-a iubit... doar te-a folosit.
Sau poate. nu i-ai oferit ce a vrut si s-a dus la alta.
FantaSZy.
Multi spun te iubesc dar nu stiu ce inseamna asta, nu stiu daca cineva va avea raspuns la intrebarea ta, de unde sa stie cineva ce motiv a avut sa te insele? Doar daca este cineva care ghiceste pe aici.Asta tu trebuie sa stii cel mai bine si sa iti raspunzi singura.Numai bine
Nustiu daca te uiti la "Sex and the city" dar Samantha avea o replica: Barbatii insala din acelasi motiv din care cainii isi ling ou*le : pentru ca POT, fac parte din biologia lor. Ei, nu vreau sa insinuez ca toti barbatii ar fi asa, doar ca barbatii nu sunt la fel de sentimentali ca femeile. O femeie poate fi de 10 ori mai devotata pentru un barbat, decat el pentru ea. Desigur, lucrurile pot fi si invers de multe ori, deprinde, dar vorbesc la modul general. Tentatia e mare si daca nu isi tine capul pe umeri poate oricand sa calce stramb. S'ar putea sa ii para ft rau si daca iti dovedeste ca chiar TE IUBESTE atunci ai putea sa ii mai dai o sansa.Succes:*
Pentru ca e baiat.Asta e viata o sa ne tot lovim de din astia pana il gasim pe cel potrivit. sper sa treci usor peste moment:*
De curiozitate...cam de ce inseala baietii/barbatii in general...sunt curiosi sa vada cum e si cu alta
Pai na "A spus" si eu spun multe, dar pana la urma faptele conteaza, asa ca degeaba zic ca te iubesc damonstrandu-ti inselandu-te cu alta! *bafta si sa fi iubita*
Intr`un moment de...inconstienta se poate intampla orice.
Niste versuri :
Cat de bine te pricepi la oamenii de p-aici?
Nimeni nu vrea s-o dea la…
Pace p-aici eu vad mai rar si zambete nici macar
In privirile ce le vad la aprozar
Plictisite, ca-s prea multe ispite
Ce te fac sa uiti prietene ca esti om
Raul promite, sa faca binele sa ezite
Sa te faca sa raspunzi la buton
Pentru ca a mintit...toti oamenii din ziua de azi joaca foarte bine teatru
A zis ca te iubeste... si poate chiar te iubeste. dar pana si soarecele schimba gaura
Pai si depinde cat timp ai stat cu el ca sa te iubeasca destul...si in general asa sunt baieti chiar daca iubesc ceva nou tot incearca.nu e unu care nu a inselat macar o data.
dididedediu întreabă: