Pai hai sa iti explic eu, procedeaza de parca o omori ca NU te place! Este semn clar, daca te placea, se purta f frumos si abia astepta sa o atingi, nu te-ai prins de asta? In general fetele nu placa baietii neatragatori fizic, acum tu stii cum esti. Pe aia atragatori, majoritatea fetelor ii plac.
Daca e o napasta pentru barbat, de ce mor barbatii dupa ele? E cam contradictie, pe aia pe care nu-i place o femeie, ori ii ignora si nu ii baga in seama, ori ii foloseste, asta e o regula, si poate de aia devine o napasta.
Am avut parte dar na, pentru o relatie serioasa nu pot accepta pe oricine, tocmai ca nu-s lesinat dupa sex asa zis "nemancat".
Aia lua un tratament si nu simtea nimic, dar a zis sa fac eu ce vreau, stii de ce? Ca miza ca barbatu e nemancat si pentru sex se combina.
Barbatii neatragatori normal ca risca sa nu aiba parte de sex, cei atragatori mereu au si vor avea destul de usor. Bine, luam in calcul ca, caracterul, comportamentu, sociabilitatea este okey, ca daca nu, nici daca arata bine nu merge.
Am inteles foarte bine, pai mai, esti destept, nu neg, poate stii si sa te porti, esti matur, dar ai fizic atragator? Ca daca nu, nu ai cum sa le faci sa te placa, fizicul e proba eliminatorie, doar dupa ce se trece aia, te ia sa vada si ce alte calitati mai ai, altfel nici nu vor sa mai afle ceva despre tine, nu conteaza ca ai calitatile de le-am zis mai sus.
Profita altii de ele ca aia sunt atragatori fizic si ele ii vor cu orice risc.
Adevaru e ca nici eu nu ma cuplez cu oricare, aia de mi-a dat sex nu era de colo, stia si limba germana ca mine, avea si caracter, dar nu ma atragea fizic. Acuma nu sunt ele vinovate ca nu ai tu fizic, daca n-ai, daca ai, e altundeva problema.
In mod normal te prinzi daca ai fizic in functie de cate fete te-au dorit, ai simtit ca te doresc inainte sa deschizi gura, daca ai simtit priviri, gesturi ca ar vrea sa fie cu tine, etc, sau chiar dupa ce ai deschis gura.
Mda, eu il inteleg, totusi iti doresti sa faci sex cu ele macar, o avea alte pasiuni dar totusi dorinta ramane, insa e clar care e treaba, am zis-o mai sus, asta este. Am un prieten care de la 15 ani a avut gagici, din 10 il placeau cel putin 6, se vedea cum il doresc, priviri, gesturi, comportament, abia asteptau sa le bage in seama, asa e si acum la 41 ani, dar arata atractiv, iar pana pe la 25 ani nu avea o atitudine tocmai okey, era mai rau, mai nerespectuos, nu avea nici bacul luat macar si a avut prietena care era anul 2 de facultate cand avea el 22 ani, ea avea 19, deci e foarte clar. Dupa aia s-a cizelat si era okey la caracter, dar asta nu a schimbat lucrurile faptul ca nu era inainte.
Ca ne convine ca nu, eu spun adevarul aici, nu sunt omu sa zic ce vrea celalalt sa auda sau sa-l mint, sa ramana cu mirarea ce se intampla, se pare ca Denis nu stia, din moment ce se mira "cand vreau sa le ating se poarta ca si cum le omori", de aia am explicat.
Asa ca se vede ca, caracterul conteaza ceva mai putin, cartea la fel, prietenu meu avea salariu de 100 de dolari si zicea "eu nu stiu daca pot sa-ti pun maine o paine pe masa", si ele ziceau "nu conteaza, te plac, facem impreuna totul", el era tipograf masinist, deci cumva muncitor.
Fizicul deschide usa, daca e blocata, adios.
Atunci inseamna ca nu esti urat dar ai ceva nasol in comportament, eu am precizat ca am luat in calcul ca nu ai asa ceva. Daca ai si inspiri un aer respingator, antisocial chiar daca nu iti dai seama, e si normal. Prietenu meu era mai rau dar era deschis, sociabil, flexibil, vesel, lasa usa deschisa la socializare.
Iar aia urati cum zici tu, ei sunt urati poate pentru noi ca oameni, dar inspira destule trasaturi masculine, si aia e frumusetea la barbati. Sau de unde stii tu ca ii iubeste? Multe femei stau ca nu au gasit altceva, cum putini barbati sunt asa atragatori, ele pe care sa ia? Ca din 100 de femei nu pot lua 15-20 care-s frumusei, si vor familie si aleg ce o fi, normal ca zic ca ii iubesc, doar nu or zice ca nu, si da, chiar daca nu stau pentru bani si fac totul impreuna.
Corect, sa fie persoane normale, dar vrei si partenera, clar.
Pai fug de cei pe care nu ii plac, nu e normal? Doar nu oi vrea sa zica nu te plac, se vede prin atitudine, nici eu nu i-am zis aleia ca nu o plac care venise la mine, am evitat-o diplomat, adica tot am fugit de ea, in seara aia dupa treburi si dupa ce am mai stat de vorba am zis ca mai am de invatat pentru master si am zis ca trebuie sa se duca, apoi nu am mai cautat-o, mai venise si inainte de data aia.
Si m-au mai placut trei gagici, culmea ele au facut primul pas, ultima era pe FB anul trecut in noiembrie, am refuzat-o politicos fara sa ii spun ca nu o plac!
Alta m-a invitat in oras, era de pe badoo, m-am dus dar tot asa, bine, eram si eu intr-o pasa proasta atunci ce-i drept, cu aia nu am ajuns in pat si nici cu cealalta de mai sus, ca nu ne-am mai intalnit.
Nu se spune pe fata decat daca cineva insista agresiv. Pe aia de a venit la mine am cunoscut-o la psiholog pe vremea cand ma duceam.
Alta se uita la mine, eu aveam 34 ani, ea 23, in autobuz, nu au fost nevoie de mai mult de 3 statii ca sa se uite, eram in autobuz fata in fata la scaune, bine, eu facem sala atunci, aratam mai ok, cand am ajuns la Alba Iulia cu 104 zice "hai sa coboram pe acolo ca e aurolacu ala dincolo", deci fara sa zic eu nimic. Am coborat jos amandoi ca intamplator acolo coboram, si i-am zis ca ma duc la medic (e Sanadorul acolo), ea statea la scara de langa, si a zis "aa credeam ca te duci la familie", vroia sa afle daca am.
Insa am fost idiot eu atunci, aia imi placea, nu am actionat de prost ce am fost.
Deci cand te place, se vede! Nu neaparat sa faca ele primul pas, dar simti ca te place si fac eu primul pas, si e ok. Mama dar bou am fost, bou cu B mare.
Urati adica ce considera el si altii asa ca oameni ca ar fi urati, dar frumusetea masculina pentru partenere nu este aceiasi cu cea ca om, multi asta nu stiu. Era unu mic de statura cu una misto, dar ala era masculin, inspira baza, putere, descurcareala, siguranta, avea frumusete masculina chiar daca mie mi se parea urat.
Plus ca am mai zis, unele stau ca nu au cu tine, foarte multe, nu au de ales, dar asta nu inseamna ca ii iubesc, am zis si de ce mai sus.
De unde si pana unde e boala psihica sa folosesti jucarii sexuale? Multi folosesc, si profesori, doctori, presedinti, politicieni, vedete, adolescenti, doar ca unii nu zic.
Si asta o sa vezi analizand vanzarile magazinelor, au vanzari de rup.
Dar tu... daca ai mintea cu 101 ani in urma, ce sa-i faci.
Deci reeducare si aducerea mintii in parametrii corespunzatori conform societatii actuale iti recomand.
Si asa ca idee, doar in puscarie si in arestul sectiilor de politie nu ai voie cu tel si internet.
mataestefrumoasa întreabă: