| AlinElle89 a întrebat:

A'ti avut,, relatii" bazate doar pe sex? Ce parere aveti despre? dau funda pentru cel mai interesant/sincer raspuns:*

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Sincer am avut! Si daca stau si ma gandesc logic toti au avut sau inca mai au, doar ca nu recunosc. Parerea mea nu e una nici buna nici rea, intre, desi nu e o relatie crestineasca e una care te ajuta si are cateva avantaje. Pai avantajele ar fi: 1) nu ai avea grija fidelitatii, adica daca persoana (cu care ai o relatie bazata doar pe sex) face sex si cu altcineva in afara de tine (adica te inseala cum s-ar zice) tu nu ai nici o problema, adica nu ti la acea perosana, nu o iubesti, deci nu ai de ce sa fi gelos, daca apare un fir de gelozie atunci cand stii ca face sex cu altcineva inseamna ca tii catusi de putin la ea; 2) nu trebuie sa ii dai explicatii persoanei cu care esti in acea relatie doar pentru sex, nu ai dc sa ii dai explicatii fiindca nici ea nu tine la tine si nu are de ce sa isi faca griji si sa fie geloasa din pricina unor banuiri sau a unei realitati.
Asa deci aceste relatii desi nu sunt ortodoxe sunt si ele bune, apoi din aceste relatii este posibil 65% din persoanele aflate in relatii de acest tip sa se indragoseasca, fara se vreie, doar din a face sex incep sa se indragosteasca, si apoi dintr-o relatie neortodoxa incepe a fi ortodoxa!
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzzzz

4 răspunsuri:
| emiitzzy a răspuns:

Am vazut doi prieteni de exemplu sa fie intre ei doar chestia asta sexul cand are unul sau celalalt chef sa se culce adica parteneri de sex dar faza este ca apoi la sfarsit ajung sa se indragosteasca oricum
mie una nu stiu sincer mi se pare o prostie adica dc mai esti ca cineva daca numai sexul va leaga...dar oricum daca doar atat este pana la urma ajung sa se indragosteasca.

| Maya23_1133 a răspuns:

De obicei se spune ca, femeia face dragoste cu barbatul care nu-l iubeste doar pentru ca-i ofera bunuri materiale. si da, probabil ca sunt, de fapt nu probabil, sigur sunt persoane de genul. Dar, cand stai sa te gandesti, da, poate ti-ar conveni sa faci dragoste/sex doar cu acea persoana, dar la randul ei, sa faca doar cu tine, nu si cu alta. Oricat de indiferent ai putea fi, daca nu esti curva, simti indiferenta si nesimtire din parte lui, spunandu-ti ca vrea si cu alta aceeasi chestie ce o are cu tine. Da, adevarat, se poate ajunge la iubire din asa ceva, dar, de exemplu, daca tu ai iubit persoana respectiva si incerci sa treci mai departe, iubesti un altul, poti sa incerci sa faci sex cu fostul, pentru ca, la cat v-ati iubit, de ex ati fost impreuna mai mult de 1 an, nu te va judeca, din contra, va fi fericit ca apelezi la el doar pentru asa ceva [sa scapi de stres, ca sa spun asa big grin] si nu va vorbi pe la spate nimanui, pentru ca, totusi, aveti un trecut impreuna, amintiri placute/neplacute. happy
Te pup, ai grija de tine!

| AlinElle89 explică:

Multumesc pentru raspunsuri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea.

Relatiile bazate pe sex super super pentru persoanele dezghetate, care vor senzatii si ocazii noi. Care vor sa experimenteze si sa avanaseze. Sunt super genul acesta de relatie pentru ca odata ce se termina nu sufera nimeni de dorul celuilalt. Totul este ca partenerii sa cada de la inceput de comun acord ca vor o asemenea relatie.
Eu una nu am avut o asemenea relatie. (cel putin eu nu o vedeam ca pe o relatie bazata numai pe sex) pentru ca, din pacate, imi e imposibil sa nu ma implic emotional. Sau nu am incercat. Sunt inca incerte lucrurile.
Suntem in secolul 21, nu trebuie sa privim cu reprosuri dorintele oamenilor.

O zi frumoasa! ai grija de tine!