| adiuca a întrebat:

A-ti regretat vreun moment ca v-ati inceput viata sexuala? (pentru cei care au inceput) mai ales pentru cei sub 18 ani... sau ca nu a-ti ales pe cine trebuie?

Răspuns Câştigător
| smartdjs a răspuns:

Sincer nu stiu de ce ar trebui sa regretam ca am inceput viata sexuala. Sunt de parere ca viata sexuala incepe atunci cand avem suficenta incredere in noi si acel sentiment "acel ceva" din noi care face sa incepem viata sexuala. D. p. v biologic anatomic este momentul cand exista transformari in organism (adolescenta) hormonal si fizic. Uneori daca apare "el" visat dar acest lucru ff rar, a incepe viata sexual tine de multi factorii anturajul familia educatiia in acesta privinta, prietenii, sau diferitele circumstante favorabile sau nefavorabile. Sau azi se intampla si din simpatie imi place de el il vreau pentru o seara o saptamana, momente trecatoare. A incpe viata intima depind de noi side increderea proprie. (viata e ca o barca care e purtata de valuri mereu, dar noi trebuie sa stim sa vaslim in aceste valuri sa).

17 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu am regretat niciodata, am inceput viata sexuala cu persoana cu care apoi m-am casatorit, suntem impreuna de 35 de ani, avem 5 copii si suntem fericiti.

| marsy a răspuns:

pai. uneori dea. alteori nu... dar nu mai poti face nimiq. trebuie sa te asiguri k e persoana potrivita!

| Crisu_8081 a răspuns:

Nu regret ca am facut-o, nu regret ca a fost cu cine a fost, insa regret ca nu a fost mai deosebit.Stiu,am vazut prea multe filmelaughing

| JackieSue a răspuns:

nu

| Notme a răspuns:

Da

| iulia_5454 a răspuns:

Da (pentru ambele)dar asta e din pacate nu mai pot da timpul inapoi

| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a răspuns:

Da si inca cum

| cooola a răspuns:

Uneori da, alteori nu. oricum nu ai cum sa dai timpul inapoi, ...si pana nu te dai cu capu de prag nu te inveti minte asta este, oricum daca nu ai facut-o, mai ast"k daca ai spart capu acolo nu ai cum sa il mai legi" nu stiu. sper ca intelegi

| antonelk a răspuns:

Hmmm pai sa stii ca, cateodata mi-a parut rau dar nu regret niciodata ca o fost acel baiat :X... dar puii mei daca iti incepi viata sexuala te desparti de baiatu acela si dai de altu te indragostesti si de ala ce faci te culci si cu ala vine altu si altu si nasol straight face

| sunny a răspuns:

Eu la fel am mai putin de 18(17ani)si ma gindesc de mult timp s-o fac cu prietenul.trebuie sa te gindesti bine, caci e mare greseala sa o faci cu mai multi, chiar daca in ziua de azi putini mai cred asa.trebuie sa incepi viata sexuala cindsimti ca e persoana care nu te va mai parasi.

| margaritar a răspuns:

Da

| georgy_1418 a răspuns:

Nu

| girl16flo a răspuns:

DA.si inca cat, timpul nu mai poate fi dat inapoi. Regret in ambele situatii, pers nepotrivita mai ales

| mitzulik a răspuns:

Nu regret nici ca mi-am inceput-o si nici cu cine. Mi-am inceput-o din dorinta. Am ajuns la concluzia ca daca o incepeam mai tarziu, cu siguranta treceam mai greu peste despartire, pentru ca m-am despartit de acel individ, si nici asta nu regret DELOC. big grin

| dana_8234 a răspuns:

Nu o sa regret niciodata asta.

| missecstazy a răspuns:

Nu pentru ca a fost din pura ambitie

| anca1988 a răspuns:

Da. In cazul meu cel putin, am facut acest lucru cu o luna inainte sa implinesc 19 ani, eram in clasa a 11 si eram de 6 luni cu un baiat. Tipul avea 20 de ani.Imi placea de el, era cumsecade, respectuos, se purta foarte atent si protector cu mine. Eu eram mai timida din fire, nu cunoscusem niciodata un baiat cu adevarat, in sensul sa-i cunosc si sa le studiez firea. Ei, bine, pentru ca eram dintr-o familie buna, invatam cel mai bine, urma sa dau la Facultatea de Drept, eram ( mai sunt) frumoasa ...am devenit victima unui pariu. Astfel, intr-una din zile cand ai mei erau plecati cu totii a venit la mine in vizita cu flori, ciocolata, de fiecare data venea asa ca sa faca impresii bune. M-a ademenit cu vorbe frumoase, gesturi tandre si dupa aceasta cu forta m-a tinut in bratele lui. In tot acest timp in sacou avea un telefon care a inregistrat tot ce s-a intamplat. De rusine, de frica nu am spus nimanui nimic. Baiatul s-a amuzat copios cu prietenii sai de gasca, apoi dupa 1 an de zile mi-a trimis printr-un tip un cd cu inregistrarea. Aflase ca ma intalnesc cu un baiat de la mine de la facultate. Chiar daca acum am intalnit un baiat cumsecade, care nici dupa 1 an de zile nu-mi cere nimic legat de sex, traiesc cu frica si rusine ca am crezut un prefacut. Asa ca, fetelor, nu va grabiti la sex, nu va grabiti sa aveti prieteni, nu sunteti batrane. Lasati sa treaca ceva vreme sa cunoasteti mai bine persoana ca sa nu aveti dezamagirea ca ati facut acest pas cu cine nu trebuia.