Aproape toti oamenii peste 20 ani (cu putine exceptii) au suferit din dragoste macar o data. Si a fost naspa.
Nu am zis ca nu am suferit
Nu eşti prost.
E un risc asumat.
Şi asta e bine.
Viaţa fără riscuri asumate e ZERO.
N-ai cum să faci sex cu 1000 de femei fără să te îndrăgosteşti.
N-ai cum să ai succes în afaceri fără să treci prin probleme financiare.
N-ai cum să boxezi fără să sângerezi!
D-asta mulţi nu obţin ce vor în viaţă.
Nu-şi asumă riscuri! Toţi vor să boxeze,dar fără să sângereze.
Nu se poate!
Prost eşti atunci când pui suflet şi altu îşi bate joc când TU crezi asta.
Totul ţine de viziunea ta. Atunci când te gândeşti : Bă ia stai,am pus suflet pentru ăla,şi ăla şi-o bătut joc de mine. Ce-am învăţat din asta? Păi am învăţat X lucru. E bine de ştiut. (Ai învăţat ceva sigur. DIn orice suferinţă înveţi ceva. Dacă nu ai învăţat ceva,înseamnă ori că eşti notoriu de prost,ori că te minţi singur).
Ştii de ce eşti prost atunci când pui suflet şi altu îşi bate joc?
Fiindcă nu ştii să te foloseşti de asta, ci o vezi ca pe ceva rău.
Apropo, nu există bine şi rău. Sunt simple concepte ireale, pentru oameni proşti(VICTIME, cea mai joasă treaptă).
Să zicem că te îndrăgosteşti de unu cu care faci sex şi după aia te lasă. Tu vezi asta drept un lucru rău. Peste 3 zile aflii că ăla era traficant de carne vie, şi că tu erai o victimă dacă mai stăteai cu el.
Acum poţi să mai zici că faptul că te-o făcut a fost un lucru rău? Nu. Dar nu poţi să zici nici că a fost bun. E un paradox.
Exemple îţi pot da la nesfârşit.
Ideea de bază: Dacă ştii să te foloseşti de o suferinţă, n-o să te mai fereşti de suferinţă niciodată, chiar o să-ţi pară bine să simţi un pic de suferinţă, înveţi chestii din asta.
La fiecare raspuns esti suspendat... cont.
A fost de ****. Au fost 5 luni de nopti nedormite in care m-am imbatat incat ajungeam la stadiul in care nu puteam merge, in care ziua ma prefaceam ca totul e ok, cand voiam de fapt sa mor.
E bine ca a trecut...
Foartea aiurea, ma gandeam numai la el, dar timpul le vindeca pe toate. Acum ma gandesc ce proasta am fost.
Da si nu doresc nimanui acest lucru este atit de greu pentru persoana care a fost parasita nu poti minca, nu poti judeca, nu doresti sa faci absolut nimic esti mereu fara dispozitie, insa timpul trece si aceasta suferinta trece odata cu timpul, caci viata merge inainte si are grija de toti sa plateasca la rindul lor.Dar decit sa fie cu tine din mila mai bine sa iti spuna direct sa nu te foloseasca, suferi ei si cit poti sa suferi o perioada, apoi uiti incet, incet si totul devine mai bun, mai interesant.
A iti suferit vreodata din dragoste? a imi ce?
eu am
tu ai
el a
noi am
voi ati*
ei au.
Eu,care sunt baiat, aveam sentimente pentru o fata mai mare decat mine cu 2 ani, dar cand i'am spus adevarul ca o plac a inceput sa isi bata joc de mine, si pentru 2-3 zile am fost suparat.Acum sunt cu o alta fata la care tin foarte mult si ma iubeste, toate bune si frumoase.
2-3 zile? Mama ce ai iubit-o...