Pai eu cred ca un om normal nu s-ar indragosti de o pers de la distanta doar prin sms sau pe mess.Trebuie sa fi stat cu ea 2, 3 luni, sa va vedeti macar o data la 3 zile ca sa o iubesti. Daca iubesti cu adevarat si stii ca intruun viitor vei fi alaturi de pers iubita merita sa lupti, pentru ca poate fi iubirea vietii tale, si e posibil sa numai gas alta ca ea.
Phei. pot sa-ti zic ca si prietena mea cea mai buna a patit la fel i-a placut de un tip din canada. si ma rog s-au sarutat si dupa el a plecat si ea era topita dupa el. si a lasat-o bakta. acum mai vorbesc pe mess si pe telefon si ei sunt topiti unu de altu. dar partea proasta a relatiilor la distanta este ca stii poate te lasa balta sau te inseala cu alta. adica mai intai gandeste-te si la astfel de cazuri oricum daca va iubiti c adevarat., merita.
Sfat: las-o balta. sfat 2: invata sa scrii: (a-ti se scrie ati; de a fii se zice de a fi, abandonezii se zice abandonezi, spune-ti se scrie spuneti).
Am trait. E destul de greu. Stii ca ai gasit o persoana deosebita si totusi poti avea o relatie cand vrei daca alegi alta persoana. Acest lucru te consuma. Ajungi sa te simti fals. Asta pentru ca desi simti ceva puternic pentru persoana respectiva stii ca ai renunta la asta daca intalnesti o persoana care e acolo, pe care o simti zi de zi. Sunt momente in care spui ca acum te urci in tren si momente in care iti spui ca nu vei face asta niciodata. Si astea vin zi de zi. Te minti singur. E destul de aiurea. Cred ca astfel de relatii nu prea au viitor. Poate mai multe sansa de reusita cand ai o varsta ceva mai inaintata, 25-30 de ani. Merita sa lupti pentru persoana iubita insa de multe ori e o diferenta intre imaginea ei si realitatea. Uneori nu sunt diferente mari dar totusi ai temeri si nu indraznesti. Cred ca as indrazni sa fac si pasul urmator intr-o relatie viitoare de acest gen insa momentan e greu de crezut. Nu ma simt in stare. Sunt prea instabil.
EU nu prea sunt de acord cu relatiile la distanta mi-se par o prostie, poate pentru ca nu am trecut prin asta.
NU stiu ce sfat sa-ti dau depinde de sentimentele tale dar mai ales sa fi sigura ca si cel pe care il iubesti, te iubestela randul lui la fel de mult... Daca totusi consideri ca il poti uita si in viitor sa gasesti un alt El atunci mai bine il uiti...
Sincer nu stiu totul depinde de tine. Sper ca ai inteles ceva din ce ti-am scris, cred ca este foarte confuz tot ce ti-am scris. Daca nu ai inteles ce am vrut sa spun scuza-ma dar sunt foarte obosita