| cristinaanamaria a întrebat:

A trecut 1 luna si ceva de cand m-a parasit straight face, chiar cand incepusem sa ies cu alt baiat, (desi nu simt nimic pentru el da am zis sa incerc sa nu mai stau asa) aseara l-am visat pe el, pe fostul, visasem ca ne intalnisem intamplator si a zis sa stam la un suc sa vorbim, si cand m-am trezit direct din vis, incercam sa inchid ochii, vroiam ca visul sa fie real, m-am trezit cu ochii in lacrimi, e clar nu pot sa il uit, i-am dat si mesaj baiatului si i-am zis ca nu are sens sa continuam relatia ca sa nu il fac sa sufere mai tarziu crying il iubesc mult pe fostul nu il pot uita, ce sa fac? sufar enorm, acel vis m-a dat peste cap de tot

6 răspunsuri:
| Tipu` a răspuns:

IMPUSHCATE! laughing

scuze, glumeam, nu stiu ce zic... incearca sa va impacati

| AnonimA a răspuns:

Buna:* vb cu el spune-i sa va mai dati o sansa spune-i de sentimentele tale spune-i ca nu crezi ca mai exista o fata care s atina asa la el:*

si sti eu tot timpu ma combin cu altcineva ca sa il uit p ofstu dar daca tu nu poti nu stiu ca s aiti zic cel mai bine sa vb cu fostul si sa ii zici:*

bafta

| cristinaanamaria explică:

Deci faza este ca lui nu ii pasa de mine m-a parasit fara sa ii pese ca sufar, am incercat sa iau legatura cu el este foarte indiferent si nu ii pasa de mine nu ma mai vrea

| soare a răspuns:

Nashpa explica-i situatya trebuie sa intealeaga ca nu o fi turck.si daca nu vrea inseamna ca nu a meritath niciodta sa il iubesty si nu o sa merite nici in continuare

| Zenithf a răspuns:

Pai, te-ai indragostit de cine nu trebuie. Poate sa cauti altceva in perioada aceasta, ceva din scoala, ceva din credinta, lucruri care nu au legatura cu viata sentimentala, si iti va fi mai usor sa treci peste acest esec. Apoi invata din greselile tale si ai grija cui ii oferi inima ta.
Domnul fie cu tine.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E bine ca l-ai pus pe liber pe respectivul ca n-are rost sa il faci si pe el sa sufere!

Tot ce trebuie sa faci e sa...PLANGI!

Da, plangi de nebuna vreo saptamana, confeseaza-te unei prietene, injura-l pe fostul, uita momentele frumoasa si asa vei merge mai departe!