Te gandesti la ea pentru ca asa suntem noi, oamenii, conceputi.Mereu ni se va parea mai interesanta o persoana pe care nu o putem avea.Probabil daca ai cunoaste-o mai bine, daca i-ai vedea toate defectele sau daca te-ar sufoca cu prezenta ei te-ai plictisi repede de ea.La capitolul sfat, nu prea stiu ce sa-ti zic.Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, deci daca gasesti o rezolvare, spune-mi-o si mie, te rog.
Sentimentele vin si pleaca dar asta depinde de noi. Eu cred ca esti confunz. Probabil tu esti foarte mult atasat de ea, dar asta nu inseamna ca o iubesti sau ca esti indragostit de ea. Daca erai intr-adevar indragostit de ea atunci tu nu puteai sa te indragostesti de alta fata..clar. Cand iubesti o persoana iti dai seama singur si daca nu stii cum sa.ti dai seama iti spun eu.pur si simplu tu insăți te vei schimba, nu o sa mai fii omul care erai odata, iar fata de fata respectiva o vei,, vedea peste tot" unde vei merge, te vei gandi numai la ea, etc. Deci parerea mea e ca tu esti atasat de fata asta.
Nici tu nu stii ce vrei, dar iti dau un sfat: prietenia cu o fata nu prea tine de foame.incearca iesi cu ea undeva si sa vorbiti despre ce parere aveti unul despre celalalt si daca si ea te place.....stii tu mai departe