| izsz a întrebat:

A trecut mult timp de cand nu mai sunt cu prietenul meu, il iubesc, inca mai tin la el, dar el s-a despartit de mine, tinea si el la mine, dar a spus ca trebuia sa dea bacul si mna.a spus ca ne impacam la vara, dar probabil nu o sa fie asa, a mai trecut mult timp si s-au intamplat multe, ne-am certat el nu m-a cautat deloc, am vazut ca a iesit cu o fata, nu imi duce lipsa deloc,s-au intamplat foarte multe. L-am stresat si eu cam mult si asta a fost, nu m-a mai vrut. Acum a trecut cam o luna de cand nu mai suntem, in care l-am cautat, am fost disperata, dar chiar tin la el, dar totusi l-am pierdut.Cum sa il fac sa regrete,sau il pot recuceri din nou, ce credeti? Cum sa fac asta? Il iubesc si el m-a iubit, dar probabil l-am stresat prea mult si nu l-am inteles de la bun inceput cu bacul, eu i-am spus sa o lasam mai moale, dar a spus ca nu.

7 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Nu e vina ta cu nimic. Bacul e doar un pretext. Dacă susții examene nu te îndepărtezi de persoanele pe care le iubești. A vrut să treacă de bac dar nu cred că învață 12 ore pe zi, 7 zile din 7. Vezi și tu care e adevărul dar alegi să îl ocolești în speranța că încă mai poți salva ceva. Dar trebuie să vrea și el ca să aungeți împreună pe același drum.

| neutrino a răspuns:

Accepta idea ca o relatie are un inceput, dar si un sfarsit, si acesta, in cazul tau, a venit.

| SergiuBoss11 a răspuns:

De ce te invinovatesti? O latura a iubirii este aceea ca-ti vrei partenerul permanent in preajma zi si noapte... daca el se simte stresat de tine pot spune ca nu te iubeste, pe de-o parte.pe de alta parte daca iese cu alta fata a inlaturat orice dubiu in ceea ce priveste iubirea lui fata de tine, nu te iubeste.
Pe tine te da la o parte ca are bac-ul, dar are timp sa iasa cu alta afara.
Nu are rost sa incerci o recucerire fiindca nu nutreste nici un sentiment de iubire fata de tine.
Pentru el "nu va mai leaga decat firul de ata al gandului intamplator"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai lupta pentru el. chiar nu-ți dă motive să o faci. uită-l.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Asta cu BACu' e o scuza penibila, folosita foarte des in perioada asta, de aia care vor sa rupa o relatie. Daca tinea la tine un dram din cat crezi tu, ti-ar fi explicat frumos ca trebuie sa invete, deci trebuie sa o lasati mai moale. In niciun caz examenele nu sunt motive sa te desparti de cineva straight face
E cazul sa deschizi ochii, sa nu te mai invinovatesti, si sa treci peste. Baieti mai sunt...

| Armenianeek a răspuns:

Din moment ce tu suferi iar el doarme bine e o cauza pierduta. Nu te mai zbate degeaba, daca a renuntat asa usor la tine inseamna ca era ''dragoste cu muci'' laughing scuze pentru expresie.
Incearca sa gasesti pe altcineva care te va face sa-l uiti. ^^ Il va afecta mai tare daca nu-l mai cauti, crede-ma.

| missme99 a răspuns:

Asta cu BAC-ul e abureala. Nu are nici o treaba. Poti da BAC-ul si daca esti intr-o relatie cu cineva. S-a folosit de pretextul asta ca sa te lase. Nu te mai vrea, fapt dovedit si prin iesirile lui cu alte fete. Nu ai de ce sa mai stai dupa el. Inceteaza sa il mai cauti. Nu iti faci raud ecat tie.