Dacă n-a mers o dată, de două ori relaţia ei cu fostul, de ce crede că a treia oară e cu noroc? Poate o să fie o relaţie stabilă dar doar un timp până când iar se vor despărţi din aceleaşi motive din care au mai făcut-o de atâtea ori. 26 ani? Scuză-mă dar asta este gândire fix de adolescentă + că putea să dea dovadă de maturitate şi să îţi spună motivul real al despărţirii voastre.
Nu stiu frate sa iti raspund la intrebari, pentru ca difera de la o femeie la alta. Totusi, a fost ceva care mi-a atras atentia: "pentru ca ala nu o certa niciodata". Sa inteleg ca tu "o certi"...in loc sa "te certi cu ea" (cand e cazul)? Deci ce vrei sa spui, ca tu ii esti superior sau ceva? Poate aici e problema, poate de asta nu mai vrea sa fie cu tine.
O certi e gresit spus poate esti mai mare ca ea la ani si ii vrei binele.
Gelos poate esti gelos dar tot din cauza ca o iubesti esti si gelos.
Gelos daca stai bine si te gandesti tu esti mai mult grijului pentru ea,
De ce nu raspunde la tel -orgoliul pe care tu l-ai dat deoparte pentru ea.
Sentimente-greu de spus dar mai mult ca sigur ca acum o conduce orgoliul din ea.
ALta relatie-aberatii sa te faca sa suferi mai mult sau sa fii si mai gelos.
Am gresit cand am spus ca o certam! de exemplu ii spuneam :"ma eu cred ca procedezi gresit facand asta, dar tu faci ce vrei! ea imi raspundea:"bine ca ma faci proasta"! sau ii spuneam " esti superficiala " si imi spunea " multumesc ca ma jignesti"! eu mereu ii spuneam ca ii vreau binele si ca in mom cand am si eu parerea mea nu inseamna ca a ei este gresita! ea intelegea comunicarea ca un repros! nu puteam sa ii spun parerea mea caci ea considera ca ii spun ca parerea ei este proasta! mereu ii spuneam chestii gen " daca spun ca bmw e puternic NU spun ca audi e slab " si sa se limiteze strict la ce spun! avea scenarii... iar faza cu despartirea a fost un pretext ca sa se combine cu ala! pentru faptul ca ala nu ii spunea nimic! consider ca era asa mai slab de inger! eu sunt mai bataios si fata a si recunoscut ca in timpul relatiei noastre a facut ce n-a facut in viata ei! adica ne luptam! si acum a ales pe unul care tace mereu, nu are nimic de spus, o lasa sa faca ce vrea ...asta este ce a ales! cum sa alegi asa? cum? iar acum este la inceput; o sa isi dea seama pe parcurs cat de mult a gresit! ultimele mele cuvinte au fost " nu da vrabia din mana pentru porumbelul de pe gard " si " o sa vrei sa dai tot timpul inapoi pentru ziua asta sa poti sa schimbi decizia"! cred ca se imbata cu apa rece si a fost lasa! nu a vrut sa lupte in viata asta alaturi de mine si a preferat un papa lapte din asta sa nu zica nimic