In cazul in care ciclul tau menstrual este NEREGULAT, orice calcul privind posibilitatea de a se forma o sarcina devine inutila deoarece caracteristica principala este imprevizibilitatea deci imposibilitatea de a calcula chiar si cu o "precizie" relativa gradul si momentul de fertilitate a ciclului respectiv. In cazul tau NU se poate face nici un calcul de natura celor citite si stiute de tine. Deoarece sexul a fost protejat se poate considera ca formarea unei sarcini devine teoretic IMPOSIBILA si neinceperea menstruatiei se datoreaza faptului ca ciclul menstrual neregulat poate avea orice lungime care depaseste 21 de zile. In precedenta intrebare ai mentionat ca ultima menstruatie a inceput in data de 18 ianuarie, deci lungimea actualului ciclu este deja 40 de zile si nu doar 32 cum afirmi in mod gresit ""..mentionez ca in luna decembrie mi-a venit ciclul pe 14, si in ianuarie mi-a venit pe 18 si aacum sunt deja in 25 februarie si mie inca nu mi.a venit."" (14 zile din ianuarie + 26 zile din februarie = 40 de zile)