| ingerassecret a întrebat:

A trecut o saptamana de cand fostul mi-a spus sa imi refac viata si sa il uit, de cand mi-a dat ignor pe mess si multe altele.Ne-am mai intalnit saptamana asta pe afara dar nici nu m-am uitat la el desi ma durea am fost tare si am mers mai departe.
Mai devreme m-am dus la magazin si era si fostul afara cu prietenii lui si unul din prietenii lui a venit sa vorbeasca cu mine si se baga si el in seama cu mine si i-am spus "cu mine numai ai ce vorbi,nu stiu cum mai ai tupeu sa te mai bagi in seama cu mine"...el se uita si nu spunea nimic si pe urma ma ia deoparte si imi spune "nici macar amici nu vrei sa mai ramanem",si eu i-am spus"dupa ce mi-ai spus in seara in care ai pus punct relatiei noastre nu o sa te iert niciodata,ti-ai batut joc de mine inca o data" si la el spune"da ma,asa e fie ca tine ",si pe urma i-am spus ca mi-as dori sa pateasca la fel ca mine sa il doara, sa vada cum m-am simtit si eu si el mi-a spus"da, bine" si se uita asa la mine cu o fata schimbata si pe urma am plecat.
Ce parere aveti din toate astea?

8 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Ai procedat corect.Nu stim ce ti-a spus in seara respectiva dar reies lucruri urate.Nu are putin respect pentru tine si daca avea obraz nu-ti raspundea "da, bine". Trateaza-l ca pe un nimic, pentru ca asta este el daca se comporta asa fata de tine.

| Diana_7761 a răspuns:

I-ai zis bine.

Răspuns utilizator avertizat
| LorenaAnca a răspuns:

Parerea mea e ca ai facut foarte bine! Si mie mi s-a intamplat la fel. Dupa ce s-a despartit de mine tot el se baga in seama cu mine. Dar asa sunt baietii. El nu accepta faptul ca tu ai trecut peste.

| raducanumihaela a răspuns:

Tu mai vrei sa fii cu el?

| ingerassecret explică (pentru raducanumihaela):

Eu as mai vrea dar este imposibil.sad