anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A venit prietenul meu cu martisor ca o atentie asa si, nici una nici doua, ca vrea sa faca dragoste cu mine.Ne cunoastem de mult timp si ne iubim enorm. Dar sa fac dragoste doar pentru un amarit de martisor? E prea de tot. Voi fetelor ati face-o?

9 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Logic că nu. nici de mi-ar pune lumea la picioare nu aș face așa ceva până nu-s eu pregătită psihic și/sau fizic.
mai poate să aștepte dacă te iubește cu adevărat, deci nu cred c-ar trebui să-ți faci griji. happy
baftă! e alegerea ta, oricum. kiss

| Astaeparereamea a răspuns:

hai ca o sa-ti aduc si-un colier ceva pe linga martisorul acela kiss numai materialiste domne

| CudiDaKid a răspuns:

Da tie iti trebuie sa vina cu un BMW ca sa faci dragoste?raised eyebrows

| CudiDaKid a răspuns:

Ar merge si cu un abonament la metrou laughing

| sMotionless a răspuns:

Poi depinde,trebuia sa ne zici cati ani ai, dar daca nah zici ca sunteti de ceva timp impreuna si va iubiti, eu zic sa o facetiwinking__ca nah in ziua de azi daca nu faceti dragoste se destrama toata iubirea.sad:-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei,nici bmw dar macar un Kia de teren acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora,daca vin toti cu cite un bmw, iti poti da seama ca nu refuz.Dar un simplu martisor? Am totusi o singura pretentie. Vreau sa fie toti hetero caci nu vreau homalai.

| maria1234 a răspuns:

E vorba si de durata si modul in care a decurs relatia, daca zici ca va iubiti si ca va cunoasteti de mult timp. Poate martisorul asta a fost doar un prilej pentru el de a te aduce langa el in acest mod.Si bine inteles totul depinde si de varsta ta. Daca tu consideri ca tine la tine atat de mult incat nu ar exista motive care sa va desparta prea curand, si nici motive care sa il faca pe el sa imprastie "zvonul" ca tu ai fi o"usoara" eu zic ca nu te impiedica nimic sa o faci. Zic de acel "zvon" pentru ca baietii in general au tendinta sa se laude cu cuceriirile si relatiile lor in modul asta s`ar putea sa nu iti faci o faima tocmai buna. Totusi vorbeste serios cu el, gandeste-te tu foarte bine la ce ai de facut si daca decizi sa faci ceva, protejeaza`tehappy