| Belluuu a întrebat:

A venit si timpu laughing sa pun capat unei relati... deci nu mai simt nimic ce simteam prima oara, oarei distanta de vina?! ea ii la vreo 19/20 KM de mine si eu mergeam in vacanta si nu prea stiu daca asta-i relatie straight face laughing nu stiu cum sa-i spun ca nu mai vreau sa fiu cu ea ca, daca ii spun "zice de ce?!" si nu stiu ce motiv sa-i spun daca-i spun direct verde-n fata o sa zic ca eu am umblat la baza si nu stiu ce ajutati-ma urgent puppy dog eyes sad [Funda]

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Pune capăt ce te ține?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Spune-i că asta îţi doreşti pur şi simplu, vorbeşte deschis cu ea, spune-i adevărul gol goluţ de ce nu mai vrei să fii cu ea.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| AleXisAleXis a răspuns:

Ai dreptate aceasta ``relatie`` nu este relatie!
Spune`i adevaratul motiv si gata.
De ce sa cauti divesre motive cand ai un motiv destul de bun.
Nu o mai iubesti, acesta este un motiv destul de bun.
Ii spui ca relatia nu mai este la fel ca la inceput, nu mai ai aceleasi sentimente pentru ea, o vezi ca pe o prietena, suneti si la distanta si nu mai vrei sa continui.
Iti vei face si tie un bine dar si ei.

| Alexaaxc a răspuns:

Spune-i ca tu asta simti si iti doresti, de ce sa te mai ascunzi si sa cauti alte motive? Mai bine fi bine sincer cu ea. Si daca intreaba "de ce" poti sa ii spui ca asta e adevarul, probabil ca ea accepta mai greu unele lucruri. Ce motive ai putea sa ii dai, ca sunt evidente. Va vedeti in vacante, e o oarecare distanta intre voi...omul se mai schimba.

| rikkimady16 a răspuns:

Este relatie atunci cand doua persoane tin una la alta si cand la intrebarea "vrei sa fi cu mine?" s-a raspuns afirmativ. nu inseamna ca daca esti la distanta de persoana pe care se presupune ca o iubesti nu se poate numii relatie. nu poti sa pui pe seama distantei faptul ca tu nu mai ti la ea. altceva s-a intamplat. poate nici nu ai tinut la ea. asa sunteti majoritateaoh go on spune-i fetei in fata ca nu mai simti nimic pentru ea si ca totul s-a terminat. nu va mai bateti joc de sentimentelor fetelor pentru ca roata se intoarcewinking si sa vezi ce frumos e cand una isi bate joc de tine:*... la revedere!

| Hdanin06 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa fi sincer si sa ii spui ce te deranjeaza cu adevarat, din cate spui te teranjeaza distanta dintre voi, nu?

| ionelsele a răspuns:

Asta nu e un motiv distanta eu am relatia asta fiindca am avut rabdare unul cu celalalt ea acasa eu in alte tariii daca vrei cu adevarat poti in cazul in care nu iti mai place dee ea te desparti adevarul doare dar e bine primit bafta