| EUBMV89 a întrebat:

Aș vrea să va cer parerea cu respect la o situație un pic ciudată, pentru că eu nu știu cum să sfătuiesc in cazul ăsta.
Eu stau in Spania de ceva tiemp. Am o prietenă la pe care o prețuiesc mult, ea mereu imi cere sfaturi pentru că are o relație la distanță, vă explic un pic cum stă treaba și v-aș ruga să îmi dați părerile voastre.
Ea este spaniolă, are mai bine de doi ani de când s-a îndrăgostit orbește de un băiat de pe internet, l-a cunoscut într-un grup de face. Ea este un pic ciudată, a stat si la analizat mult timp si a ajuns sa îl cunoască bine chiar dacă nu vorbea cu el aproape, dsr prin comentarii și publicații a reușit sa îl cunoască. A început să îl iubească și de atunci s-a schimbat total. A început să sufere mult, niciodată nu i-a spus nimic lui. În tot timpul ăsta el a avut o relație ea l-a eliminat din Facebook si însă a început sa se închidă foarte mult, anul trecut nu a ieșit tot anul din casa, nu avea chef de viață, era pur și simplu paralelă, nu știu cum sa explic era ca și cum nu era aici, trăia dar nu trăia adică nu știu cum să spun nu se simțea în viață. Eu nu puteam să fac nimic ma simțeam impotentă nu avea cum să fac să își revină. În fine. Rezultă că pe la jumătate lui octombrie ea i-a trimis un mesaj salutâd-ul, nu se aștepta să îi răspundă cum el nu prea vorbește cu nimeni de obicei. Însă i-a răspuns. Ea a continuat să îi scrie el să îi răspundă si tot așa in jur de vreo lună cam așa. El era singur din nou și cum că a început să își mai revină, parcă simplul fapt de a vorbi con el. Însă cu toate că îi spuneam să îi spună ce simte pentru el, ea nu voia si nu voia, tot spunea ca îi edte frică sa nu îi mai vorbească. Ea il tot provoca prin grupuri îi tot dădea de înțeles ca îl place și tot așa, până când într-o zi el i-a spus că înțelege că ea îl tot provoacă și ca și lui ii place de ea, dar că erau prea departe și că din cauza distantei nu putea fi nimc între ei. Sprea supriza mea ea s-a supărat pe el și i-a reproșat tot ce a suferit din cauza lui in mai bine de doi ani. El a rămas un pic blocat când a aflat că ea nu avea viață de cand îl cunoscuse, nu înțelegea cum îl poate iubi când nici măcar nu il cunoștea. El este foarte pesimist și e un tip oarecum ciudat, din cât am ajuns sa il cunosc eu nu este un bărbat ca majoritatea din ziua de azi, este foarte respectuos, foarte tăcut nu interacționează prea mult in grupuri nu nimic. După toate cele au început o relație împreună, el are 3 copii, ea nici unul însă nu o interesează inclus îi cunoaste copii a vorbit cu ei pe Skype și chiar îi iubește. El esta 10 ani mai mare decât ea însă pe ea nu o interesează nimic, a decis să meargă sa îl cunoască și vorbesc de o relație destul de serioasă după cate văd eu din ambele părți. In scurt timp in jur de o lună si ceva cam așa ea va pleca sa îl cunoască el este din Uruguay are de gând sa rămân acolo. Sincer eu îi vad unu pentr altul, amândoi sunt oarecum ciudați adică au o alta formă de a gândi față de majoritatea persoanelor din ziua de azi. Bani pentru bilet îi vor pune împreună, toată ziua vorbesc când dorm dorm inclus cu camera pusă, nici el nu o înșeala nici ea pe el, se vede ca se iubesc unul pe altul. Problema este urmatoarea, el cum v-am spus este un pic ciudat și nu vrea să îi spună numele lui complet, sincer nu înțeleg de ce dar nu vrea. Asta o face pe ea să se simta oarecum prost, pentru ca va face atâția kilometri pentru el si nici măcar nu vrea să îi spună numele complet. Mai înainte m-a sunat și a început să plângă fiindcă a discutat cu el din cauza asta, nu au terminat dar ei niciodată nu aun discutat, nu s-au certat nu nimic. Și m-a sunat să mă intrebe ce cred eu, de ce cred ca nu vrea să ii spună numele lui complet. Eu am rămas un pic tâmpită habar nu aveam ce să îi spun, am încercat să o liniștesc un pic doar. Mi-a închis că venise fratele ei (că stă cu ea) și trebuia să îi puna să mănânce, mi-a zis că mă sună diseară să vorbim. Eu cred că el vrea să se convingă de cât îl iubește și câtă incredere are în el și ce este capabilă să facă pentru el, pentru ca el nu prea are încredere în nimeni în general si după cum am observat a suferit mult mai ales în domeniul sentimental. Aș vrea sa știu ce părerea aveți și voi, pentru că pe mine sincer mă superă situația nu înțeleg de ce nu îi spune numele.
Voi ce credeți? De ce credeți că nu vrea el să îi spună numele complet, după ce i-a prezentat copii și părinți? Practic nu i-a ascuns nimic numai numele complet. Nu înțeleg de ce, și nu știu cum să o ajut.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri si pentru ca măcar m-ați citit.
DAU FUNDĂ.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Las-o ca multe spanioloaice dupa ce fac copil baga divort sa ramana cu venituri financiare si sa nu puna laba la munca

| EUBMV89 explică (pentru mgtow):

Pai de ar fi asa ar fi ramas aici, nu crezi? Ca ce doamne iarta-ma se duce la cucuieti din vale in Uruguay? Isi gasea pe oricare aici si gata. Ca de frumoasa e destul de frumoasa si baieti ar putea avea pe oricare ar vrea la cum arata.

| SkyPilot a răspuns:

Ar putea avea ceva ascuns care poate fi gasit stiind numele complet. Ceva minuni pe care le-a facut prin trecut, poate are o sotie de care nu e divortat, poate a dat faliment (personal bankruptcy) si s-ar mai putea imagina multe alte probleme. Nici eu nu inteleg de ce nu ii spune numele complet cand ea merge acolo si are mari sanse sa il afle (greu sa il tii confidential).
Imi pare rau pentru prietena ta, stiu foarte bine cu ce se mananca relatiile la distanta, macar eu nu am avut de ales.

| RAY a răspuns (pentru SkyPilot):

Stiu foarte bine cu ce se mananca relatiile la distanta, macar eu nu am avut de ales?

| SkyPilot a răspuns (pentru RAY):

Daca vrei o explicatie, eu locuiesc pe coasta de vest a Americii. Dupa cateva experiente neplacute cu localnicele m-am hotrat ca vreau o Romanca pe care trebuia sa o gasesc in Romania. Face sens?

| RAY a răspuns (pentru SkyPilot):

Si ai gasit?

| EUBMV89 explică (pentru SkyPilot):

Asta e cel mai rar, ca din cate mi-a spus el i-ar fi zis ca ii va spune numele complet cand va ajunge acolo. Eu sincer din cat il cunosc cred ca e un pic cam complexat cu el insusi si cuam o iubeste ii este frica sa o piarda, probabil nu ii place numele si de aia nu vrea sa il spuna, nu stiu. Eu chiar nu stiu. M-am tot gandit la toate situatiile dar nu stiu ce sa cred nici ce sa ii zic ei.

| SkyPilot a răspuns (pentru RAY):

Da.

| SkyPilot a răspuns (pentru EUBMV89):

Daca acesta era cazul ma gandesc ca ar fi prevenit-o. Mai degraba pierzi o femeie fiind ciudat. Voi vreti stabilitate, predictibilitate nu unul care are tot felul de comportari de neexplicat.
Sunt convins ca nu stii tot, nu numai despre el dar nici despre ea.

Sincer chiar nu stiu ce sa mai cred, pentru ca amandoi sunt ciudati.

Atunci se potrivesc happy Mai bine nu te bagi intre ei, ca la sfarsit va fi vina ta happy

Eu nu ma bag intre ei iti dai seama, doar ii dau pareare ei cand mi-o cere. Chiar nu stiu, nu inteleg anumite persoane.

Pot sa te intreb ceva pe privat?

Da, nu este nici o problema.

| mariusakee a răspuns:

Sa nu fie vreunu de racoleaza fete pe net. Incearca sa ii bagi mintile in cap si sa-si gaseasca pe unu din apropiere.