Las-o ca multe spanioloaice dupa ce fac copil baga divort sa ramana cu venituri financiare si sa nu puna laba la munca
Ar putea avea ceva ascuns care poate fi gasit stiind numele complet. Ceva minuni pe care le-a facut prin trecut, poate are o sotie de care nu e divortat, poate a dat faliment (personal bankruptcy) si s-ar mai putea imagina multe alte probleme. Nici eu nu inteleg de ce nu ii spune numele complet cand ea merge acolo si are mari sanse sa il afle (greu sa il tii confidential).
Imi pare rau pentru prietena ta, stiu foarte bine cu ce se mananca relatiile la distanta, macar eu nu am avut de ales.
Asta e cel mai rar, ca din cate mi-a spus el i-ar fi zis ca ii va spune numele complet cand va ajunge acolo. Eu sincer din cat il cunosc cred ca e un pic cam complexat cu el insusi si cuam o iubeste ii este frica sa o piarda, probabil nu ii place numele si de aia nu vrea sa il spuna, nu stiu. Eu chiar nu stiu. M-am tot gandit la toate situatiile dar nu stiu ce sa cred nici ce sa ii zic ei.
Sa nu fie vreunu de racoleaza fete pe net. Incearca sa ii bagi mintile in cap si sa-si gaseasca pe unu din apropiere.