Daca el nu tine la tine nu cred ca-l v-a deranja razbunarea ta.
O poti face facandu-ti un iubit.Probabil se v-a intreba daca ai facut sex cu el.Sau mai poti spune ca nu ai vrut sa te culci cu el pentru ca nu te atrage in nici un fel.Nu incerca razbunarea culcandu-te cu alt baiat doar asa...
Nu are importanta daca i-a tinut sau nu. Daca ai invatat ceva din asta este mare lucru. Depinde si de tine dupa cine te uiti si ce vrei de la un baiat si de la viata. Poate este un prilej de a vede ce ai de facut de acum incolo.
Razbunare? Actiunea creaza reactiune. Poti continua razbiul asat an de zile si sa iesi foarte mototolita.
Eu asa incepe o pagina noua, curata, dupa ce in prealabil am rupt foaia.
Nu trebuie să te răzbuni! Eu ţe-aş sfătui una, e de înţeles că e dureros şi trebuie de răspuns cu ceva. Găseşte pe cineva care e mai bun decît el şi mai frumos...atunci el foarte tare se va mînia, dar tu frumos vei trece pe lînga el, cu zîmbet pe faţă şi satisfăcută cu noul cavaler! Succes anticipat
Razbunarea e arma prostului. DAca oricum nu i-a reusit sa te fraiereasca de ce mai simti nevoia sa te razbuni. Eu cred ca-i suficient ca nu i-a iesit pasienta cu tine )
sym0nyck întreabă: