Vrea sa vada cum e si in ograda vecinului.
Eu zic sa vorbiti fooarte serios si sa-i spui ca daca el va fi cu alta si tu vei incepe o relatie cu altcineva. Daca nu il intereseaza, atunci nu te iubeste!
Mai asteapta o luna oricum nu ai altceva de facut.Motivele despartiri sunt naive si copilaresti pentru ca greselile de comportament le facem functie de imprejurari si nu vom scapa de ele pana la moarte. Daca este foarte hotarat sa va despartiti oricum nu ai ce face, relatia avind la baza angajamentul la amandoi.In viata un sut in fund poate fi un pas inainte de multe ori. Lasa timpul sa se parcurga, el are cel mai bun leac.Nimeni nu este de neinlocuit. Dar am o nedumerire si intentionat am lasat-o la urma. Tia spus ca langa tine s-a schimbat, l-ai transformat intr-un om cu suflet si sentimente. Pai cine te acuza de comportament cel care nu il avea? Nici la alta nu se gandeste nici cu tine nu mai poate.Cred ca elevul sia parasit profesoul prea din timp si mai avea multe de invatat.Deci nota scazuta la purtare.
Acum pare f. hotarat sa rupem legatura sa nu mai fim impreuna, de ce ar vrea mai tarziu? In viata nu e ce pare a fi... abia dupa ce pierzi pe cineva iti dai sema pe cine ai pierdut, asta numai in cazul daca te-a iubit vreodata in astia 3 ani, iti spun din experienta mea care am fost ca "iubitul" tau am rupt o relatie de mult mai mult timp, regret si acum...roata nu e patrata!