E o nesimţită, nici nu îi pasă de sentimentele tale. Sau poate îi pasă, dar nu ştie ce să facă să o termine cu tine. S-a plictisit şi acum stă cu altul. Îţi propun să te înveţi minte să nu te mai sacrifici pentru nimeni total (şi eu am greşit la fel). Deşi fetele în genul ăsta pentru mine reprezintă nişte panarame care merită părăsite de oricine. Sunt destule fete pe lumea asta. Dă-o naibii, împrieteneşte-te cu mai multă lume, găseşte-ţi un hobby. Eu zic să nu te implici în altă relaţie după ce ai suferit despărţirea asta recentă, ci să iei o pauză.
Ii dadeam 2 palme si mergeam mai departe.Decat cu panarame din astea, mai bine singur toata viata.
Te-a luat de fraier, cel mai sigur, n-a simtit niciodata iubire pentru tine.
Da-i urgent papucii si cauta alta fata.Sa nu mai vorbesti cu ea ca nu merita.
Las-o frateee! Imi pare rau pentru tine ca pari de treaba, dar nimeni nu merita asa ceva.Si tu de ce nu incerci sa vorbesti cu ea sa o intrebi de ce iti face asta. Daca te iubeste si faza e una trecatoare,un,,flirt'' ocazional il lasa pe ala si se intoarce la tine.Da' nu prea cred ca fata aia ii buna de nevasta...Nu-ti mai pierde timpul cu de-alea, gaseste-ti pe cineva care sa te merite(eu in locul tau o bateam, mama mama...)
Sfatu meu:Cautat'ti si tu alta cu care sa ai o relatie stabila si pasta o tii doar sa o cordesti...parerea mea.eu asa as face in locu tau.Cand o sa vada ca esti cu alta o sa'i para rau si asa impusti 2 iepuri dintr'o lovitura.
Nu o mai contacta, nu mai vorbi cu ea. S-a terminat. Accepta asta acum si vei fi scutit de foarte multa suferinta. Gaseste-ti alta femeie. Nu o primi inapoi nici daca se intoarce.
Iti rade in fata.sau mai exista o varianta. tine la tine dar nu suficent de mult incat sa fie numai si numai cu tine.Un sfat? Nu merita! daca dupa atat timp face asa...
Daca iti ofera sex...why do you care? daca nu, nu mai vorbi cu ea in caz de nu vrei sa fii papusa ei.
Eu cred ca te iubeste si vrea sa te faca gelos sau pur si simplu nu stie ce vrea nu o mai cauta nici tu, nu te merita.trateaz`o cu indiferenta.
CloseToYou o bateai? cu bataia nu rezolvi nimic! in nici-un caz sa nu o lovesti, tot ca ea o sa faca :*
Nu merita, viata merge mai departe si pentru tine si pentru ea, dar NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Anonima17191 întreabă: