anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aaa...eu iubesc o fata(D) si ea tine la mine dar are prieten.in schimb A este innebunita dupa mine...
ce sa fac? cu cine sa fiu? crying(
app:eu si D ne cunoastem de f mult timp si de cand are prieten ne-am apropiat f mult

Răspuns Câştigător
| princess_9789 a răspuns:

Gandeste te. Daca tu ai avea prietena si ai iubi o foarte mult, ti-ar placea sa vina un baiat si sa ti o ia? Iti spun ca ai suferi.Eu zic sa nu strici relatia lor, pentru ca nu e frumos sa te bagi in treburile altora. Daca fata D vrea sa se desparta din propria initiativa pentru a te aborda pe tine atunci e ok. Dar sa pui presiuni asupra ei e urat de tot. Daca A este innebunita incearca sa discuti cu ea, sa vezi daca iti place modul ei de a fi, daca aveti lucruri in comun si poate poate iese ceva. Numai ca atunci cand incepi o relatie cu A ar fi bine sa nu te mai gandesti la D si sa fii fericit cu relatia ta.
Sper ca te-am putut ajuta
fundita?happy
ai grija!

1 răspuns:
| xxdd a răspuns:

Las-o pe A; degeaba e inebunita ea dupa tine, daca sentimentu nu e reciproc si tu o placi pe D.

Dar totusi D are un prieten, nu incerca sa-i distrugi relatia. Daca o iubesti ar trebui s-o susti in asta si s-o ajuti mereu cand are nevoie de tine.happy