| alexaaa a întrebat:

Aaaa.am uitat! si ce ii enerveaza pe baieti la fete?(Pentru baieti)big grin

Răspuns Câştigător
| RobertClaudiu a răspuns:

Fitele si figurile la unele

5 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Ii enerveaza cand fata ii minte sau gaseste tot timpul explicatii si scuze.

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

Ma enerveaza cand fata vorbeste urat si injura ( jignirile sunt ok da nu cu mancami-ai spalami-ai faceami-ai)
ma enerveaza cand fetele trec pe langa mine/noi si baga capu' in pamant straight face orice ar fi nu se uita la tine parca le-ai viola din priviri. ce *** e cu asta?straight face
ma mai enerveaza. da' ma enerveaza rau fetele exasperante. sunt baieti care au cate o prietena d'asta care cand se plictiseste scoate touchscreenu cu zdrangalene si incepe cu telefoane/mesaje/bipuri catre gagica-su.care din perspectiva mea ca baiat e cam asa: fata suna.baiatu se scuza lan grup si cre sa fie liniste ca vezi domne "ma suna iubi/gagica-mea". apoi sta la 10m distanta in spatele grupului ca sa vorbeasca niste idiotenii fara sens cu pupaza aia care se plictiseste de moarte si incearca sarmanu din rasputeri sa scape de ea si nu stie cum sa-i inchida mai repede. daca sunt fete de genul asta pe aici citind : SUNTETI NISTE RATATE! MURITI!

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Iti pot spune si eu laughing: sa nu vb mult sau tare sa nu jignesti chiar daca anumite pers te mai deranjeaza, mai sunt si anumite expresii care ii deranjeaza depinde fiecare baiat este diferit happy

| Grimalkin a răspuns:

Ce îi enervează? Din proprie experiență îți spun:
- vorbăria inutilă,
- excesul de emoticoane ( kiss love struck )
- statusurile patetice prin care ele vor să impresioneze,
- gelozia și infidelitatea,
- mințitul pe față, neseriozitatea,
- alinturile enervante și repetate,
- nechibzuința banilor în ceea ce privește cumpărarea de farduri și haine,
- faptul că nu sunt lăsați liberi, stresarea cu telefoane, mesaje și certuri din cauză că a visat iubita cine știe ce scenariu de înșel,
- igiena necorespunzătoare
- să fie transformați în căteluși de apartament, ea crezându-se net superioară doar prin gen (știi tu, barbați e porci) și să își dea aere,
- ordinele idioate și regulile
- șantajul etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe baieti cel mai tare ii enerveaza atunci cand te intreaba daca te furi cu el, si u zici : nu!