| Skizza14 a întrebat:

Ăăm..Hei TPU!happy am si eu o micuta problema. Jok imvu devil):" sii...am vorbiit cu un baiat etc.si mi-a cerut id'u asa ca i l.am dat.Am vorbit mult de tot, pana cand mi-a cerut o poza cu mine.nu stiam daca sa ii dau sau nu,asa ca i-am dat cu alta fata.( draguta, desigur) si. Mi-a dat si el poza. Mentionez ca are 16, iar euu.14.am vorbit cu el de vara trecuta de prin iulie pana acum in septembrie si cum observat ca avem ffff multe lucruri in comun.euu,nu i-am spus ca am 14 ani, i-am spus ca am 16 dar sentimentele care i le-am spus au fost enorm de adevarate.acum 3 saptamani, i-am spus adevarul si i-am dat poza cu mine cea adevarata.puppy dog eyes a zis ca ma iubeste, si ca ma iarta.iar eu i-am zis ca il iubesc enorm. Acum, nu mai vorbeste cu mine deloc sigh nici macar ce faci nu imi spune.il inteleg ca poate gandeste ca sunt mica pentru el si ca ar trebui sa renunte, dar eu nu mi-l pot scoate din cap. felul lui de a vorbi cu mine m-a facut sal iubesc si mai tare.ce as Putea face sa nu ma mai gandesc la el? Dau funda, fara raspunsuri jignitoare.multumesc!

8 răspunsuri:
| JosePpPp a răspuns:

1. Da`te si tu pe langa un tip real.
2. Prea mica pentru el? Am vazut fenomene gen el 17 ea 11 deci laughing va potriviti :*
3. Hmmm, si eu am patit cam la fel ...de, nu i`a placut cum arati happy in general toti "Combinatozauri " astia dp jocuri umbla sa isi caute o gagica in alt oras de rezerva ..adica in caz ca esti disupsa sa " faci ceva mai mult " daca ma intelegi, ca sa te poti intalni cu el pentru un timp sa aiba pe cineva acolo sa nu stea pe sec.

| Skizza14 explică (pentru JosePpPp):

Multumesc,am sa tin cont de sfat happy. :*

| teosbeos a răspuns:

Nustu incearca sa te gandesti la alti baieti draguti, sa-ti faci un iubit si sa faci lucruri care sa-ti distraga atentia, sa te relaxeze. MULT NSUCES! SPER SA POTI SA-TI IEI GANDUL DE LA EL!

| Metalerele5 a răspuns:

Dupa ceea ce ai scris, baiatul respectiv nu te merita, nua facut decat sa se joace cu tine. Daca o sa intelegi lucrul asta, o sa incepi treptat sa ti-l scoti din minte. Ai putea sa gasesi un baiat care sa faca parte din viata ta reala, nu cea virtuala, adica nu sa il cunosti pe internet. Un baiat care sa iti demonstreze prin comportament ca te merita, nu prin vorbe. Nu trebuie sa te bazezi pe vorbele unui baiat, ci pe faptele sale si atentia lui fata de tine.

| Skizza14 explică (pentru Metalerele5):

Multumesc,am sa tin cont de raspuns! :*

| mission1 a răspuns:

Si eu joc pa imvu si ar fi in dicat sa nu dai id sau sa spui numele tau pentru ca pot sa-ti fure contul'.
tu incearca sa vb cu el sa-l intrebi daca el te iubeste cu adevarat.
tu ar fi trebuit sa-i spui prima ca ai 14 ani.
acum n-ai mai suferi
P.S.incearca sa te indragostesti de cei da varsta ta...

| Andraduscaa123 a răspuns:

Toata lumea e asa. Întai toti baieti iti cer id-ul de mess sau de facebook. Apoi spun lucruti despre tine pe ascuns si se duc tot timpul dupa fufe. Apoi îsi ia pe una de iubită si uita de tine. sad

| Skizza14 explică:

Scuzati pentru greselile gramaticale.puppy dog eyes

Întrebări similare