Sa fie intelgent sa se comporte bine, Bineinteles unele vor si cu muschi si totusi dc sa nu fim sincere ne plac baietii bine facuti... insa nu cred ca conteaza asa mult daca pe noi nu ne intereseaza de lumea din jur. ori ne pasa de noi sa fim bine ori sa aratam bine cu cel de langa noi. sunt fel de fel
Nu pot spune ca vreau sa fie inteligent, iar la corp sa fie vai de mama lui. As minti daca as spune asta. Mi-ar placea sa fie bine facut, sa arate bine atat la corp cat si la fata, pe scurt : sa arate bine la fizic. Dar daca nu stie nimic degeaba. Mi-ar placea sa aiba ceva in cap si sa se comporte frumos cu mine. Oricat as incerca nu pot alege inteligenta. Pentru mine conteaza aspectul fizic foarte mult si macar eu recunosc acest lucru, spre deosebire de alte fete care spun ca pentru ele nu conteaza aspectul fizic. Pe cine credeti voi ca pacaliti? Nu pot spune ca pentru mine nu conteaza inteligenta, conteaza la fel de mult ca aspectul fizic.
Nimeni nu caută o persoană superficială. Îţi doreşti un om cu care să poţi discuta şi să ştie despre ce vorbeşti. Dacă ai dori unul " bine făcut " cum spui tu, ai putea pur şi simplu să te uiţi la o poză! Baftă!
Trebuie sa fie inteligent si sincer nici aspectul fizic nu e de aruncat. nu zic christian bale sau ryan reynolds, dar sa fie cat mai sportiv si sa aiba un zambet frumos.
Nu-s fata. Man gandeste-te la ce vrei tu ca baiat. Vrei o fata dezvoltata sau una inteligenta? Le vrei pe amandoua intru-na singura. Nu vrei ca fata sa nu aiba sani sau fund dar nici sa nu fie proasta. Fara suparare pentru fele ca am precizat de sani dar sa fim seriosi asa suntem toti. Voi vreti ca baiatul perfect sa fie tandru romantic frumos bine facut...deci si noi putem avea cererile noastre
Sincer, prefer a doua varianta.
baiatul poate sa aiba muschi, sa se duca la sala si sa aiba un corp perfect, dar sa fie un badaran, sa nu stie cum sa se comporte cu o fata etc.
prefer baiatul inteligent care are un corp normal, poate sa fie chiar plinut.
Hm... evident imi doresc unul inteligent si cae sa ma respecte ca pe o fiinta umana...am trecut demult de perioada cand fetele se uita dupa baieti "cool"
As minti daca as spune ca aspectul fizic nu e important. Imi atrag atentia baietii mai inalti decat mine si cu ochii albastri; daca se poate, sa nu fie supraponderal. Dar cel mai important este sa ma trateze cu respect...asta e semn de inteligenta
Sincer, parerea mea este ca un barbat trebuie sa fie inteligent si sa se comporte cum trebuie si normal ca la randul sau si el va fi respectat.Mai mult apreciez un barbat care stie sa se poarte decat unul cu o statura fizica bine pusa la punct.Bine acum sa nu fiu neserioasa, daca barbatul e frumos asta nu inseamna ca e si grosolan, sau nu se comporta adecvat, dar mie asa mi se pare ca s-a pus problema, poate m-am inselat.
As vrea un baiat PERFECT, daca s-ar putea. Dar cum nu se poate, vreau un barbat care sa ma iubeasca sa fie delicat cu mine in pat, sa fie bun, inteligent si sa aiba si niste mushi(doar vreau sa-mi fie drag cand fac dragoste cu el, nu?). Am fost foarte sincera, crede-ma!
A doua varianta...numi plac aia care au tras la maximum de fiare...arata ca drak'(ma scuze de cuvant)
Muschii sunt trecatori...si in plus e o "fita" a societatiiMai degraba as alege un baiat inteligent, tandru, etc
Sincer, mie nu imi plac baietii cu muschi dar nici stafii Vreau unul perfect :X dar e imposibil
daca arata bine :X stie sa se comporte si sa ma respecte e ok.sa ma iubeasca asa cum sunt, sa stie sa ma aprecieze si sa`mi faca toate poftele
acum depinde, fiecare fata cu gusturile ei :*
Poate ca o sa sune cam ciudat. dar urasc forte musculori
sa fie un pic inteligent.nu foarte tare ca apoi deja ma stresa
si da sa fie respectuos :X
Pai din cate ai spus u cel cu muschi se deduce ca nu prea stie nimic, oricum nu-mi place genul asta de baieti, isi dau prea multe aere si sunt foarte interesati de cum arata adica stau cam toata ziua in oglinda...mai bine un tip inteligent care stie sa se comporte si are grija de tine, te respecta.
Pai fiecare femeie are un vis, sa isi gaseasca barbatul viselor lor. Unele vor pe cineva "bine facut", altele pe cineva inteligent, unele chiar ambele.Baiatul visurilor mele ar trebui sa fie inalt,"bine facut", inteligent, sa se comporte frumoas cu mine si cu prietenele mele, sa fie pe placul tuturor, sa aiba parul saten si ochii albastrii sau verzi dar asta conteaza cel mai putin.
Sincer... mai bine unul respectos si iubitor decat unul cu muschi si minte de gaina. Pana la urma frumusetea e trecatoare
Evident, a doua varianta.degeaba arata bine daca habar nu are cum sa se poarte.si nu e doar de asta, dar mie chiar nu imi plac baietii cu muschi. mi se par cocalari scarbosi ) ori merg pe strada cu bodyguardul meu ori cu prietenul, nu? bafta:*
Losnams întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: