| Sara a întrebat:

Abstinenta sexuala la barbati poate duce la diferite boli? Ma refer fara contact sexual cu o femeie, de masturbare nu se pune problema, caci toti o practicam! Fara gluma, vreau raspunsurile. Ma refer abstinenta, cam 1 an.

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu duce la nici o boala si un barbat poate avea o perioada de abstinenta de 1 ani fara probleme, daca sa zicem iubita lui este plecata cu o bursa in strainatate. Doar adolescentii isi mint iubitele ca daca nu fac sex o sa li se verse in sange si ar putea si sa moara din asta.

| monyk a răspuns:

Buna, nu vei avea parte de nicio boala daca vei fi abstinent timp de un an...si e foarte bine daca poti sa te abtii. felicitari!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Un barbat poate avea abstinenta 1 an de zile? Asta nu e un fel de calugarie?
Ma scuzi ca m-am bagat in seama si nu am putut sa iti fiu de folos. Daca ar fi sa imi dau cu parerea (ceea ce fac mult prea des) bolile pot fi doar de nervi ca intra in joc ofuscarea si frustrarea din cauza lipsei.Alta "boala" ar putea fi febra musculara.

| albastrel a răspuns:

Daddy iti spun eu ca exista big grin

| rebeca a răspuns:

Nu duce la nici o boala insa pe o perioada mai lunga daca ajungi sa te masturbezi prea des organismul tau o sa inceapa sa dea "rateuri" si cred ca nu vrei asta, mai ales dupa ce inchei perioada de abstinenta!

| dy a răspuns:

Nu, nu duce la boli, medicina zice ca functia intretine organul, dar atata vreme cat te masturbezi, organul functioneaza! Nu face insa excese, nu trebuie sa ajungi dependent de masturbare! Va apare o relatie in viata ta.

| daddy a răspuns:

Nu duce la nici o boala dar nu cred ca rezista nimeni 1 an intreg laughing

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce, in puscarie cei condamnati la multi ani de inchisoare mor sau innebunesc? Si cu masturbarea cum e? Vrei sa spui ca noi o sa masturbam cu totii? De ce? E vreo molima? Stiu ca se face antirabic, vaccin. Poate te referi la boala lui onan? Sincer acum, nu cred ca se imbolnaveste cineva, dar e greu sa fii abstinent... acum vara cu lipsa asta de materiale si economie la croit o rochie, sau fusta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene, te anunt ca esti bolnav. Ai sindromoabstita cronica. Daca mai stai inca un an fara femei, nu e de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe fond psihologic e foarte grea revenirea. Oricine poate sa confirme. Dar daca partenera are intelegere cat de cat, se rezolva tot in 2-3 sedinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu duce la nicio boala, dar nu exista barbat care sa reziste, poate doar daca e in pustiu... lol.
Albastrel-alinu stiu don't kid yourself...esti foarte naiva.Nu cumva sa-ti lasi barbatul singur vreun an de zile si sa crezi ca nu s-a culcat cu alta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PREVENIRE, IZBĂVIRE un mesaj destul de sensibil, dar destul de important consider ca nu mijloacele de informare trebuie sa duca la educatia noastra, fie chiar cea sexuala, ci oamenii LUI DUMNEZEU bine dar nu este rusinos sa abordam asemenea subiecte nu rusinea a intrat in lume si atunci prin caderea in pacat e mai bine sa prevenim pacatul decit sa-l lasam sa ne stapîneasca si atunci DOMNUL ISUS SLAVITUL, ne poate elibera si vindeca pentru. ca vin din lumea mizeriei si a pacatului si cei mai mari sau alte mijloace care au in spate un duh demonic, zic de ce trebuie sa te pastrezi curat pîna la casatorie, numai ca asa vrea si porunceste DUMNEZEU si atunci aceste mijloace demonice, zic bun daca DUMNEZEU spune ca nu trebuie sa ai relatii sexuale decît in cadrul legal al familiei trebuie sa faci si tu ceva ca scapi de tensiunile sexuale care sunt în tine, nu curvesti dar am gasit o solutie pentru. tine, te autoexciti, te masturbezi si ai rezolvat problema iata inselatoria dragii mei fetele pot incepe destul de devreme, pentru. ca se dezvolta mult mai repede, poate chiar pe 9-10 ani, le vezi cum stau pe fotoliu intr-un anume fel si chiar asa incep baietii incep mai tirziu pe la 13-14 ani, citeam intr-o revista ca prin masturbare pierzi o energie egala cu energia pe care o consuma un alergator la 40 de km devii din ce in ce mai blazat fara vlaga, devii tot mai bleg îti cad lucrurile din mîna, pierzi din memorie si ÎL superi si pe DUMNEZEU, eu merg dupa principiile DOMNULUI ISUS si daca vrei sa scapi de tensiunile sexuale, fa sport, alearga pîna pici jos si esti mult mai cîstigat, îti pastrezi sanatatea si-ti întaresti si organismul, apoi faci un dus mai spre rece, citesti un capitol din Biblie si asa-ti pastrezi relatia buna cu DOMNUL ISUS si vei fi un alergator care va cistiga cununa vietii vesnice ca PREMIU daca ai facut acest pacat vino la SÎNGELE DOMNULUI ISUS la crucea LUI si vei gasi iertare si eliberare pastreaza-ti templul curat, trupul tau unde DOMNUL ISUS vrea sa locuiasca si vei deveni un bun, hotarît si statornic slujitor a LUI DUMNEZEU EL CEL MAI FRUMOS, te primeste cu bratele deschise, te strînge la PIEPTUL LUI si se bucura si te binecuvinteaza ca prnt si printesa a ÎMPARATULUI universului sa traim frumos spre lauda si gloria LUI, vorbiti cu copiii vostri despre asemenea subiecte, pentru. ca ei oricum sunt curiosi si vor intreba sau se vor documenta din alte surse care nu au nimic a face cu DUMNEZEU si toate astea din dragoste pentru. voi, a LUI DUMNEZU sa fie gloria si slava in veci AMIN!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu a inteles ce a intrebat Sara. Ea a intrebat pentru un prieten de-al ei care nu face nici un fel de abstinenta, el se masturbeaza. Pentru cei mai mici de pe aici, masturbarea nu inseamna abstinenta. Sper ca v-am luminat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni, nu mai radeti ca e grav sad, eu am 21 de ani si sunt la absinenta sexuala de 2 ani sad. Si am ajuns sa imi fie frica sa mai fac dragoste cu o fata. Am dureri de cap, stare de nervozitate, nu gasesc fata potrivita pentru a face dragoste sad Nu e calugarie ci se numeste dragoste prima data si asta doresti sa faci tot timpul. Eu chiar simt ca o iau razna sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt tot baiatul de 21 de ani, ma numesc Florin, fata asta Sara s-a referit dupa parerea mea ca are un iubit pe care il iubeste, dar ea trebuie sa plece undeva, si el o iubeste pe ea si vrea sa stie daca un barbat poate rezista fara contact sexual. Raspunsul e DA categoric, daca te iubeste cu adevarat, dar sper ca tu nu il vei insela!

| dan10 a răspuns:

Singura boala pe care mi-o inchipui este depresia, data de singuratate probabil.